O româncă a fost bătută într-un supermarket din Italia, de către un necunoscut. Nimeni n-a ajutat-o

O româncă a fost bătută într-un supermarket din Italia, de către un necunoscut. Nimeni n-a ajutat-o
| Foto: observatornews.ro

O româncă care locuia în Italia a trecut printr-un adevărat coșmar, după ce a fost bătută fără scrupule de către un necunoscut.

Incidentul s-a produs în localitatea Gallarate, din regiunea Lombardia, sâmbătă dimineaţă. Femeia se afla la cumpărături în momentul în care un necunoscut s-a apropiat de ea şi a început să îi facă avansuri.

Pentru că aceasta l-a refuzat, individul a urmărit-o până la casele de marcat şi a început să o lovească cu pumnii. Deşi erau mai mulţi oameni în magazin nimeni nu a intervenit să o ajute.

Abia după ce agresorul a fugit, un angajat a sunat la 112 şi românca a fost transportată la spital.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au stat de vorbă cu martorii şi au gă sit mai multe probe, printre care şi ceasul agresorului, care cel mai probabil i-a căzut în timpul altercaţiei.

"Am cerut să se ia măsuri atât împotriva agresorului, cât şi împotriva reprezentanţilor respectivului supermarket. Clienta mea a cerut ajutorul angajaţilor de la casa. Aceştia i-au chemat pe cei care se ocupă cu paza şi cu toate acestea nimeni nu a intervenit." , a declarat avocatul româncei pentru publicaţia varesenews.it.

În urma mediatizării evenimentul în presa din Italia, supermarketul a transmis printr-un comunicat că regretă cele întâmplate şi că a pus la dispoziţia poliţiei imaginile de pe camerele de supraveghere pentru ca anchetatorii să îl poate identifica cât mai repede pe agresor, potrivit observatornews.ro.

 

Comenteaza