O jurnalistă a întreținut relații intime, în direct, la TV! Ea transmitea știrile dintr-un club de swingeri

O jurnalistă a întreținut relații intime, în direct, la TV! Ea transmitea știrile dintr-un club de swingeri
| Foto: ziareonline.ro

O tânără jurnalistă a intreținut raporturi sexuale în timp ce intervieva un bărbat dintr-un club de swingeri. 

Louise Fischer (26 de ani) din Danemarca, transmitea de la redeschiderea clubului Swingland, de lângă Copenhaga, când s-a gândit să se implice mai mult decât i se cerea.

În timp ce intervieva un bărbat despre experiențele sale, au început să se audă zgomote de palme date și gemete. Aceasta a spus că manevra ei i-a ajutat pe intervievați să se relaxeze pentru că, inițial, aceștia erau intimidați de microfoanele ei. 

Cele două minute difuzate la postul de radio național au fost postate și pe social media, alături de comentariul: ”Avertizare: s-au încins lucrurile atât pentru reporterul nostru cât și pentru invitați”.

Louise a petrecut câteva ore alături de vizitatorii clubului și spune că, inițial, nu intenționa să facă sex.

”În  mijlocul camerei, este un pat uriaș, am fost invitată să mă urc pe el. Au vrut să-mi arate ce se întâmplă într-un club de swingeri, apoi au început să-mi atingă trupul. Pentru mine, a fost ceva natural. Este slujba mea să ofer o imagine a lumii la care nu toată lumea are acces”. 

Mai târziu, Louise a mărturisit că ”a fost bine” dar „nu a fost cea mai bună partidă din viața ei”, deși bărbații din club au făcut-o să se simtă ca o ”zeiță”.

Mamei ei i s-a părut ”amuzantă” experiența, în timp ce tatăl a spus că a fost ”super mișto”, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza