O știi de la TV, dar n-ai văzut-o niciodată așa! Cum a apărut Neti Sandu într-un mall din Capitală

O știi de la TV, dar n-ai văzut-o niciodată așa! Cum a apărut Neti Sandu într-un mall din Capitală

Neti Sandu, vedeta PRO TV, a fost surprinsă recent la o plimbare relaxantă în Mall Băneasa.

Neti Sandu este prezentă de peste două decenii în casele oamenilor. De-a lungul timpului, Neti a câştigat simpatia publicului ei devotat, care aşteaptă în fiecare dimineaţă previziunile zodiacale despre viaţă, sănătate şi carieră.

O știi de la TV, dar n-ai văzut-o niciodată așa! Cum a apărut Neti Sandu într-un mall din Capitală

Deşi se apropie cu paşi repezi de împlinirea vârstei de 63 de ani, „mama horoscopului” arată din ce în ce mai bine.

Zilele trecute, paparazzii CANCAN.RO au reuşit să surprindă imagini inedite cu simpatica brunetă, a cărei coafură a făcut istorie pe micile ecrane. Ca de obicei, apariţia sa a întors toate privirile.

Îmbrăcată lejer, într-o pereche de blugi, o bluză galben muştar şi o geacă nude la care a accesorizat o pereche de adidaşi comozi, Neti Sandu a „colindat” magazinele din Mall Băneasa.

Vedeta de pe Pache a fost însoţită de o bună prietenă, cu care a râs, a glumit, dar cu care s-a şi sfătuit în materie de haine.

În cele câteva ore petrecute la cumpărături, bruneta a pus ochii pe câteva articole vestimentare cu care şi-a reînnoit garderoba.

Neti Sandu nu a părut să se uite la bani, deși salariul pe care îl primeşte la PRO TV nu ar fi chiar unul dintre cele mai mari din trust.

Neti Sandu a reuşit, de-a lungul timpul, să se menţină într-o formă fizică de invidiat. Vedeta nu apelează la diete minune sau draconice și nici nu face terapii de mii de euro.

Încearcă să aibă un stil de viață echilibrat și să fie împăcată cu faptul că trecerea anilor este un lucru perfect normal.

„În general, am grijă să mănânc alimente ușor de digerat, pentru că nu fac sport și, de când cu pandemia, nu mai e de mers pe jos, în plimbări lungi, așa cum obișnuiam.

Mai inventez tot felul de masaje cosmetice, combinații de creme de față și masajul corporal pe care mi-l fac zilnic, odată cu dușul matinal!

Altceva nu fac și operațiile estetice nu intră în calcul! Dar nu mă deranjează dacă alții, altele își fac. E alegerea lor”, a povestit Neti într-un interviu, potrivit cancan.ro.

Comenteaza