Simona Gherghe nu se mai întoarce la TV?! Vedeta a făcut anunțul despre emisiunea sa: „Sunt lucruri care nu țin de mine”

Simona Gherghe nu se mai întoarce la TV?! Vedeta a făcut anunțul despre emisiunea sa: „Sunt lucruri care nu țin de mine”
| Foto: wowbiz.ro

Simona Gherghe nu a revenit încă pe micile ecrane, după ce a stat mai mult timp acasă din cauza infectării cu COVID-19.
 

Infecția cu noul coronavirus i-a pus bețe-n roate Simonei Gherghe pe plan profesional. Cu toate că s-a vindecat și și-a anunțat revenirea în emisiune, vedeta a lipsit din nou de pe micile ecrane.
 
Ea a dezvăluit că se confruntă cu anumite probleme care au împiedicat-o să își reia activitatea.

Simona Gherghe anunța în urmă cu câteva zile că a scăpat de infecția cu COVID-19, însă va mai sta o perioadă acasă, pentru a nu pune în pericol sănătatea concurenților.

Deși căzuse de comun acord cu producătorii emisiunii să revină pe micile ecrane imediat după ce soțul și fiul ei ies din carantină, acest lucru nu s-a întâmplat.

Prezentatoarea nu a oferit prea multe detalii, însă a dat de înțeles că se confruntă cu o anumită situație care nu îi permite să își reia activitatea: "Prieteni, știu că v-am anunțat că mă voi întoarce azi. Din păcate, acest lucru nu a fost posibil. Sunt lucruri care nu țin de mine. Vă voi povesti! Sper, totuși, să ne revedem sâmbătă!", a scris Simona Gherghe, pe contul ei personal. 

În urmă cu o săptămână, Simona Gherghe dezvăluia că va fi nevoită să se izoleze împreună cu familia ei, din cauză că a fost depistată pozitiv cu COVID-19. La scurt timp de când vedeta a primit rezultatul testului, și soțul și fiul acesteia au luat virusul.

Singura care nu a avut simptome a fost fiica prezentatoarei: "Și Vlad a luat virusul. Aseară am primit rezultatul testului PCR și este pozitiv. El se simte bine, este super energic. Nu pare să aibă simptome, în afară de o tuse pe care o avea oricum de la o răceală recurentă.

Recunosc, treaba asta m-a cam dat peste cap. Răzvan este și el pozitiv, Ana este singura care rezistă și sper să rămână așa, săraca poartă măscuță în casă, și noi, dar sper să o protejăm, facem totul să fie bine.", declara Simona Gherghe cu câteva zile în urmă, pe rețelele de socializare, potrivit wowbiz.ro.

 

 

Comenteaza