Video O fetiță a căzut de la etajul 12. Ce s-a întâmplat când a ajuns jos a fost un miracol divin

O fetiță a căzut de la etajul 12. Ce s-a întâmplat când a ajuns jos a fost un miracol divin
| Foto: playtech.ro

Ceea ce putea să devină o adevărată dramă, în Vietnam, a ajuns să fie un adevărat miracol. Totul s-a întâmplat sub ochii familiei care nu mai spera că fetița va fi salvată.

După ce a căzut de la etajul 12 al unui bloc, fetița a avut parte de un miracol. Salvatorul, Nguyen Ngoc Manh, a devenit peste noapte, un adevărat erou național.

Într-un oraș din Vietnam ar fi putut avea loc o dramă. O fetiță a căzut de la etajul 12 al unui bloc de locuințe sub privirile îngrozite ale familiei. Numai că, ceea ce ar fi putut deveni o dramă, s-a transformat într-un adevărat miracol.

Un curier din Vietnam este salutat acum ca un erou după ce a salvat fetița în timp ce ea a căzut de pe un balcon al unui bloc din Hanoi. Nguyen Ngoc Manh, un profesionist în livrări cu servicii de ambalare în capitală, a văzut duminică seara o fetiță de 2 ani atârnată de balcon când a sosit cu un pachet pentru unul dintre rezidenții din acea zonă.

”Stăteam în mașină și așteptam să livrez niște lucruri pentru un client din clădirea opusă. De îndată ce am auzit pe cineva țipând după ajutor, mi-am scos capul din mașină. M-am uitat în jur și am văzut o fată agățată de balcon.

Am ieșit imediat din mașină și am găsit modalități de urcare în clădirea din apropiere. M-am urcat pe un acoperiș de țiglă de 2 metri înălțime pentru a căuta o poziție adecvată pentru a prinde fata.”, povestește eroul Nguyen Ngoc Manh.

 

Etichete
Comenteaza