O femeie a născut un copil de aproape 7 kg. Care este starea ei

O femeie a născut un copil de aproape 7 kg. Care este starea ei
| Foto: unica.md

O tânără a născut un băiețel de aproape 7 kg. Ea a pulicat imaginile pe Tik Tok, care ulterior au făcut înconjorul lumii.

Nou-născutul i-a luat prin surprindere atât pe părinți cât și pe medicii care nu se așteptau să cântărească aproape 7 kilograme la naștere.

Întreaga poveste a pornit de la o provocare lansată pe TikTok despre copiii care au avut dimensiuni neobișnuite la venirea lor pe lume. În încercarea de a revendica primul loc, Shan a dezvăluit că micuțul ei a avut șase kilograme și jumătate și aproape 60 de centimetri.

În clipul viral, Shan a împărtășit o imagine cu fiul său la doar câteva momente după ce a născut cu ajutorul a doi medici. Fotografia i-a încântat pe internauți, care au fost entuziasmați să vadă un nou-născut atât de mare.

,,La vârsta de 38 de săptămâni și o zi, a venit pe lume al doilea fiu al meu prin cezariană, cu doi medici care au asistat la naștere. Asta pentru că a ajuns la 6,5 kilograme și aproape 60 centimetri lungime. Așa este. Am născut un toddler, care a petrecut apoi 11 zile la terapie intensiva.

Era clar cel mai mare bebeluș de acolo. Micuțul nu avea nici măcar scutece sau haine pentru el, trebuiau să urce la etaj, la pediatrie, ca să ia scutece de mărimea trei. Hainele cu care a fost externat erau pentru copiii de la șase până la nouă luni”, a explicat mama bebelușului.

De când a fost postat, videoclipul a acumulat peste 7,1 milioane de aprecieri și 103.000 de comentarii din partea internauților șocați, care au glumit pe seama faptului că micuțul arăta ca un adult în toată regula.

Într-un videoclip postat ulterior, Shan că micuțul are 5 ani, este sănătos și fericit, potrivit unica.md

 

Comenteaza