Vlăduța Lupău a ales numele pentru băiețelul ei! Cum îl va chema pe micuțul artistei

Vlăduța Lupău a ales numele pentru băiețelul ei! Cum îl va chema pe micuțul artistei

Cântăreața, Vlăduța Lupău,  a dezvăluit cine a ghicit cum îl va chema pe fiul ei.

Vlăduța Lupău așteaptă cu nerăbdare să-și strângă băiețelul în brațe. Frumoasa artistă și soțul ei vor deveni părinți în mai puțin de două săptămâni și se pregătesc intens pentru noul statut.

Cât despre numele pe care cei doi l-au ales pentru micuțul lor, vedeta nu a vrut să dezvăluie prea multe indicii, însă a recunoscut că una dintre nașe a reușit să-l ghicească.

Vlăduța Lupău a dezvăluit că nu este deloc emoționată înainte de naștere, chiar dacă mai are doar câteva zile până când își va strânge bebelușul în brațe. Artista a recunoscut că este pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru cel mic, dar și pentru marea mutare, căci vila în care va locui cu familia sa este aproape gata: "Nu știu exact, o săptămână și ceva, poate mai puțin, poate mai mult, acum depinde.

Dacă nu-ți programezi nașterea, n-ai de unde să știi momentul exact. Vedem. Cert e că acum, la început de august. N-am niciun fel de emoții pentru că nu stau să mă gândesc acolo. Am foarte multe alte chestii de făcut pe lângă, probabil o să mă ia emoțiile atunci, înainte.", a declarat Vlăduța Lupău, în emisiunea moderată de Cosmina Păsărin, Magda Aboulumosha și Emily Burghelea.

"Vlăduța Lupău: Una dintre nașele mele l-a ghicit, dar nu l-a scris, i-am zis că îi dau block dacă îl scrie. Dar bine, ea l-a ghicit așa, mai la început. Acum din toți cei 1000 și ceva care mi-au scris, nimeni nu l-a ghicit. Nici n-are rost să încercați, că nu cred că o să ghiciți!

Cosmina Pasărin: E un nume complicat, sau de ce?

Vlăduța Lupău: Nu e, dar dacă vă dau indicii, după aia lumea o să-l ghicească și n-aș vrea. Mi-au lăsat foarte mulți în comentarii, care știu despre pasiunea mea, că o să-l cheme Neymar. Dar nu, nu o să-l cheme Neymar, ar fi absurd.", a declarat Vlăduța Lupău, în cadrul emisiunii amintite.

Comenteaza