Video Momentul în care protestatara de la Capitoliu a fost împușcată de forțele de ordine

Momentul în care protestatara de la Capitoliu a fost împușcată de forțele de ordine
| Foto: alephnews.ro

Susținătoarea președintelui în funcție Donald Trump ucisă miercuri în clădirea Capitolului este o fostă membră a Forțelor Aeriene din California care a scris pe Twitter cu o zi mai devreme de violențe că „nimic nu ne va opri” și „furtuna este aici”.

Momentul în care Ashli Babbitt este împușcată de un om al legii.

Ashli Babbitt, care a fost timp de 14 ani în slujba Forțelor Aeriene Americane și a participat la patru tururi de serviciu în zone de conflict, era căsătorită și locuia lângă San Diego, a spus soțul ei Aaron pentru KUSI-TV, informează New York Post, potrivit alephnews.ro.

„Sunt devastată. Nimeni din DC nu l-a notificat pe fiul meu și am aflat la televizor”, a declarat mama soțului femeii ucise, Robin Babbitt, pentru New York Post, spunând despre nora ei: „Era o susținătoare a lui Trump”.

Cu o zi înainte să fie împușcată de forțele de ordine prezente în clădirea Capitolului în timpul violențelor, Babbitt a scris pe Twitter: „Nimic nu ne va opri…. pot încerca și încerca, dar furtuna este aici și coboară asupra DC(Washington DC, n.red.) în mai puțin de 24 de ore … întuneric la lumină”.

Mii de simpatizanţi ai preşedintelui în funcţie al Statelor Unite, Donald Trump, s-au adunat, miercuri, în centrul oraşului Washington, pentru a protesta faţă de confirmarea victoriei lui Joseph Biden în scrutinul prezidenţial.

Comenteaza