Tzancă Uraganu a ieșit la protest cu bolidul său de lux:”La 8 în casă? Ce înseamnă asta?”

Tzancă Uraganu a ieșit la protest cu bolidul său de lux:”La 8 în casă? Ce înseamnă asta?”
| Foto: antena3.ro

Tzanca Uraganu a ieșit în stradă împreună cu ceilalți bucureșteni cerând dreptate. 

La protest, manelistul a fost în centrul atenției, alături de prietenii săi, care nu s-au lăsat mai prejos. Iată pentru ce a protestat Tzanca Uraganu și ce îl nemulțumește, de fapt.

Tzanca Uraganu a decis că este vremea pentru o schimbare, așa că a ieșit aseară la protestul din Capitală, alăturându-se oamenilor de rând și ”luptând” cot la cot cu ei pentru libertate.

 Tzanca Uraganu a făcut senzație la protestul de aseară din Capitală, dându-și întâlnire cu fanii lui chiar în Piața Victoriei.

Manelistul s-a plimbat cu un bolid de lux pe străzile din București, ieșind pe trapă, scandând ”libertate” și ”jos pandemia”. Toți protestatarii și-au întors privirea către el și l-au încurajat atât pe stradă, cât și în mediul online, acolo unde manelistul a transmis LIVE toată implicația lui în protest.

Tzanca Uraganu este nemulțumit, în primul rând, din cauza orei de restricție pentru circulație. Manelistul a explicat că nu are timp să meargă la magazin, să-și facă treburile prin oraș într-un timp atât de scurt.

”La 8 în casă? Păi eu ma trezesc la 6 seara, până mă spăl și eu, până mă schimb, se face 7 jumate. Și după trebuie să ies 10 minute, să intru în casă la ora 8?” a spus Tzancă potrivit spynews.ro.

Comenteaza