Imagini înfiorătoare! Ce s-ar afla în valiza misterioasă pe care Vladimir Putin o poartă mereu cu el

Imagini înfiorătoare! Ce s-ar afla în valiza misterioasă pe care Vladimir Putin o poartă mereu cu el

Vladimir Putin a fost suprins în nenumărate rânduri cu o valiză, despre care se crede că e una nucleară.

Vladimir Putin a venit la funeraliile lui Vladimir Jirinovski, lider ultranaționalis, însoțit de câțiva agenți militari de securitate. Unul dintre ei a trasnportat valiza despre care se crede că ar fi faimoasa valiză nucleară secretă a lui Putin, conform The Sun.

În timpul funeraliilor, Vladimir Putin, ajuns la Catedrala Cristos Mântuitorul, a adus un buchet de flori și, ulterior, a făcut semnul crucii stând în fața sicriului în care se afla Vladimir Jirinovski despre care se spune că ar fi decedat din cauza virusului Covid. Tot Vladimir Jirinovsk este cel care a putut spune cu exactitate data la care Rusia a invadat Ucraina.

Faptul că valiza secretă a lui Putin a fost transportată la vedere de către un agent militar de securitate poate fi considerată o dovadă că Vladimir Putin este pregătit oricând să lanseze un atac nuclear, așa cum a menționat încă de la începutul războiului.

Presupusa valiză nucleară ar conține dispozitivul care lansează rachtele strategice ale Rusiei, fiind supravegheată în permanență. Deține, de asemenea, butoanele de control ale arsenalului nuclear al Moscovei. Deține un cod personalizat și se află sub supravegherea constantă a unui ofțer de securitate care se deplasează după Vladimir Putin în orice loc.

Valiza a apărut la televiziunea rusească în anul 2019, fiind prima dată când a fost prezentată publicului, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza