Femeie de 29 de ani, ucisă de un bărbat care s-a sinucis. Sărind de pe o clădire, el a căzut peste ea

Femeie de 29 de ani, ucisă de un bărbat care s-a sinucis. Sărind de pe o clădire, el a căzut peste ea
| Foto: observatornews.ro

O tânără a murit zdrobită de un bărbat care a vrut să se sinucidă. El a sărit de la etajul 9 al unei clădiri și a căzut peste ea.

O tânără de 29 de ani a pierit în mod cumplit şi neaşteptat, după ce un bărbat care voia să-şi pună capăt zilelor s-a aruncat de pe o clădire şi a căzut peste ea.

Femeia se afla pe troturar, într-o simplă plimbare, când s-a produs tragedia, potrivit raportului unui medic legist din San Diego.

Taylor Kahle se plimba prin East Village din San Diego pe 25 aprilie alături de un partener, la o întâlnire, când un bărbat necunoscut, cu vârsta între 20-30 de ani, s-a aruncat de pe o clădire aparţinătoare unei parcări. Totul s-a întâmplat într-o fracţiune de secundă.

Martorii au spus că bărbatul se agăţase de o balustradă, pe un balcon al etajului 9, înainte să îşi dea drumul în gol. El a fost declarat mort la spital, potrivit anchetatorilor, dar Kahle a murit la fața locului.

Tânăra era singurul copil al familiei, lăsând în urmă un tată de 70 de ani şi doi căţei, Roo și Stella.

Laurel McFarlane, șefa și prietena apropiată al lui Kahle, a declarat că a primit veștile tragice luni dimineață.

„El (tatăl lui Kahle) m-a sunat și mi-a spus”, a spus Laurel, printre lacrimi.

Tânăra avea un spirit care iubea distracția, îi făcea pe toţi cei din jurul ei să râdă aducând numai bunădispoziţie. Începuse să lucreze pentru McFarlane ca stagiar și de acolo a înflorit o prietenie care ar fi ţinut toată viaţa.

"O cunosc de nouă ani. Ea i-a ținut pe toți pe drumul cel bun", a spus Laurel. „A fost atât de timidă și a înflorit într-o femeie puternică și capabilă de orice, de care aveam nevoie mai mult. A învățat să-și folosească bine vocea. Era ca o fiică. Am iubit-o mult. Era uimitoare, mai ales în timpul pandemiei. Iubea oamenii, își iubea prânzul și ieşitul cu prietenii și îi plăcea să meargă la concerte și festivaluri. Trecuse cu greu peste moartea mamei sale şi încerca să ducă o viaţă mai bună”

Laurel McFarlane deține și conduce propria afacere de promoții și, odată cu pandemia Covid-19, afacerile au scăzut semnificativ. A fost forțată să-și reducă personalul şi să rămână doar cu câţiva oameni, printre care Kahle, potrivit Fox 29.

"Îşi făcea treaba foarte bine şi era mereu fericită să lucreze. Întotdeauna avea un zâmbet. Nu cred că a căutat vreodată recunoștință și nu cred că și-a dat seama câți oameni a atins cu adevărat” a mai spus şefa tinerei, potrivit observatornews.ro.

Comenteaza