De ce își ține întotdeauna Putin brațul drept lipit de corp! Semnificația gestului este HALUCINANTĂ

De ce își ține întotdeauna Putin brațul drept lipit de corp! Semnificația gestului este HALUCINANTĂ

Gesturile lui Vladimir Putin au atras de-a lungul anilor atenția publică.

Vladimir Putin, dictatorul însetat de sânge al Rusiei, atrage deseori atenția prin aparițiile sale, iar în urma atacului pe care l-a ordonat asupra Ucrainei, din ce în ce mai mulți oameni au început să îi studieze comportamentul.

Astfel, un gest al liderului de la Moscova care a trecut neobservat până acum, a ajuns să stârnească teorii ale conspirației.

Felul în care merge Vladimir Putin a fost studiat până și de experți în neurologie, având în vedere că acesta nu își mișcă mâna dreaptă atunci când pășește, așa cum toată lumea o face.

Unele voci au sugerat că Putin ar putea suferi de boala Parkinson sau alte afecțiuni mintale, dar acestea sunt contrazise de experții Universității Radboud din Olanda, scrie Marca. Cercetătorii au pornit un studiu în cazul dictatorului rus, luând în considerare că mișcările asimetrice în timpul mersului sunt asociate cu boli ale sistemului nervos.

În tinerețe, Vladimir Putin a primit o educație militărească, având în vedere că tatăl său a fost ofițer KGB (serviciul secret al răposatei Uniuni Sovietice), iar bunicul său a gătit pentru dictatorii comuniști Vladimir Lenin și Iosif Stalin.

Tânărul Putin a urmat cursurile Școalii Superioare Dzerjinski a KGB-ului, din Moscova iar apoi, prin mijlocul anilor 1980, la Institutul KGB Yuri Andropov din Moscova (care în prezent poartă numele Academia pentru Informații Externe).

În aceste locuri a învățat să țină nemișcată mâna care poartă arma, în cazul lui mâna dreaptă, cu scopul de a se proteja rapid în cazul unei amenințări, potrivit prosport.ro.

Comenteaza