CÂNTĂREȚ ucis în timp ce făcea Live pe Instagram de la volan. Clipul a devenit viral

CÂNTĂREȚ ucis în timp ce făcea Live pe Instagram de la volan. Clipul a devenit viral

Un rapper din Los Angeles a fost împușcat, în plină zi, în mașina sa, în timp ce făcea un live pe Instagram cu un prieten.

Zerail Rivera, cunoscut sub numele de Indian Red Boy, a fost ucis în Hawthorne, pe 8 iulie, în jurul orei 4.10 AM, în timp ce vorbea cu un prieten. În clipul tulburător, care este difuzat online pe scară largă, rapperul de 21 de ani apare zâmbind și râzând împreună cu prietenul său, în timp ce un bărbat înarmat se apropia de fereastră. Rivera poate fi văzut aruncând o privire afară pe fereastră, exact când au început să se tragă focurile de armă.

Muzicianul mai este văzut în timp ce încearcă să își acopere capul cu brațele, în timp ce pe fundal se aud cel puțin 12 focuri de armă. Prietenul său, un influencer pe nume Kapone, poate fi auzit spunând: „Ce naiba? Frate, ce naiba? Unde ești?”. Rivera însângerat mai poate fi auzit rostind „ajutor” în mod repetat către cameră, înainte de a șopti „Sunt în Hawthorne”.

Și-a scăpat camera câteva secunde mai târziu și stream-ul live s-a încheiat. Polițiștii spun că l-au găsit pe Rivera „căzut pe scaunul din față”. Rapperul fusese împușcat de mai multe ori și a fost declarat mort la fața locului. El se afla în parcarea unui complex de apartamente, din bulevardul Chadron.

Bărbatul înarmat a fugit înainte de sosirea autorităților. Nimeni nu a fost arestat în legătură cu incidentul. Polițiștii încă examinează imagini de pe camerele de supraveghere din zonă, dar consideră că a fost vorba de focuri de armă din mers și că Rivera a fost vizat. Deocamdată nu au fost furnizate mai multe detalii.

Conturile de pe rețelele de socializare ale rapperului, care au fost făcute private după crimă, îl arată pozat cu arme. Tânărul avea peste 16.000 de adepți pe rețelele de socializare, potrivit observatornews.ro

Comenteaza