BREAKING NEWS | A murit legenda muzicii!

BREAKING NEWS | A murit legenda muzicii!

 Randy Meisner, membrul fondator al trupei The Eagles, s-a stins din viață la vârsta de 77 de ani. 

Din primele informații, se pare că artistul ar fi decedat din cauza unor complicații cauzate de o boală pulmonară cronică. Membrii legendarei trupe rock au precizat că Randy a fost o parte integrantă a formației The Eagles și a jucat un rol esențial în succesul timpuriu al acesteia.

De-a lungul anilor, basistul s-a confruntat cu diverse afecțiuni, tragedii personale și probleme de sănătate. Fusese diagnosticat și cu tulburare bipolară și avea probleme mari cu alcoolul, potrivit unor probe din instanță din timpul unei audieri, în 2015.

În acel moment, un judecător a ordonat ca Randy să primească îngrijiri medicale constante. Totodată, în anul 2016, artistul a avut de trecut prin cea mai dificilă cumpănă din viața lui, atunci când soția sa, Lana Rae Meisner, s-a împușcat accidental și a murit.

În ciuda transformării trupei Eagles, de la country rock la hard rock, Meisner a avut dificultăți în a face față faimei și stilului de viață al turneelor. În cele din urmă, el a părăsit trupa, după o dispută cu colegul său Glenn Frey, în timpul unui concert din 1977, la apogeul popularității trupei. A fost înlocuit de Timothy B. Schmit, care a continuat cu grupul până la în 1994, potrivit cancan.ro.

Comenteaza