Declarații bombă! Giorgiana Lobonț a recunoscut totul: "Nu credeam vreodată că o să zic asta!”

Declarații bombă! Giorgiana Lobonț a recunoscut totul: "Nu credeam vreodată că o să zic asta!”

Georgiana Lobonț a decis să vorbească public despre greutățile pe care le-a întâmpinat în cariera sa.

Georgiana Lobonț are doar 28 de ani, dar se poate declara cu ușurință o femeie împlinită din toate punctele de vedere.

Este soție, mamă a doi copii și o artistă iubită de românii de pretutindeni, de aici și numărul mare de evenimente pe care trebuie să le onoreze, atât în țară, cât și peste hotare.

Cântăreața bate lumea în lung și în lat pentru a-și etala talentul, care a îmbogățit-o, ceea ce face ca de la zi la zi să aibă, nu doar mai mulți bani, ci și mai mulți fani.

Numărul celor care o apreciază pentru felul său de a fi, dar și pentru muzica pe care o face este imens și se vede la fiecare eveniment la care șatena este invitată.

Acest lucru o bucură nespus pe Lobonț, dar, pe lângă beneficiile vieții de artist, ea spune că, dincolo de aparențele din care reiese că totul este simplu și ușor, există și părți foarte grele, obositoare, pe care le face doar de dragul publicului ei.

Acum, după un weekend plin de evenimente ce au avut loc în Spania, pe Instagram, soția lui Rareș a recunoscut care este pentru ea cea mai grea parte din viața de artist.

Se bucură că este apreciată și iubită la scară largă, dar recunoaște că face eforturi considerabile pentru a le întoarce fanilor săi mulțumirile necesare.

Iar asta se vede la finalul fiecărui eveniment, când stă cu orele să se fotografieze cu toți cei care se distrează pe muzica sa și vor să plece acasă cu o amintire de suflet.

Aceste ”ședințe foto” o seacă de puteri pe Georgiana Lobonț, recunoaște ea, mai ales după o noapte întreagă de cântat, atunci când sute de români vor să imortalizeze momentul.

Dar chiar și așa, zâmbește și le oferă admiratorilor ceea ce-și doresc, o fotografie cu ea, chiar dacă acest lucru înseamnă ore bune de stat în fața aparatului foto.

"Cea mai grea treabă pentru mine au devenit pozele... Nu credeam vreodată că o să zic asta, dar e foarte obositor, deși știu că oamenii vin pentru mine și își doresc să aibă amintiri frumoase în urma acestui eveniment. Stau cu toată lumea... de cele mai multe ori cu sute de persoane... e cea mai grea parte", a scris Georgiana Lobonț, pe pagina sa de Instagram, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza