Florin Salam a părăsit România și se retrage din muzică din cauza unor probleme de sănătate: „Sunt plecat din țară, am nevoie...”

Florin Salam a părăsit România și se retrage din muzică din cauza unor probleme de sănătate: „Sunt plecat din țară, am nevoie...”
| Foto: stirilekanald.ro

Florin Salam și-a luat prin surprindere fanii după ce a anunțat că a plecat din țară și se retrage din muzică.

„Regele” a publicat un video pe contul său de TikTok în care și-a anunțat fanii, cu regret, despre plecarea sa, dar și ce se va întâmpla cu evenimentele programate.

Florin Salam s-a confruntat cu multe probleme de sănătate în ultima perioadă, fiind și internat de mai multe ori în spital. Artistul a plecat din țară, însă nu a vrut să dezvăluie unde se află. Acest lucru a dat de bănuit fanilor, care se gândesc că artistul ar avea și alte probleme din moment ce nu a vrut să dezvăluie locul în care se află.  

În urmă cu o săptămână, artistul a publicat un video în care vorbea despre familia lui și despre faptul că vrea să petreacă mai mult timp cu copiii lui, motiv pentru care va cânta mai puțin. Nimeni nu bănuia ceea ce urma să se întâmple cu artistul și că starea lui de sănătate se va înrăutăți.

Florin Salam și-a anunțat fanii că este plecat din țară și că nu poate spune unde se află, dar că este plecat pentru problemele lui de sănătate. „ Am intrat să vă spun ceva foarte important. Sunt plecat din țara mea, nu pot să vă spun unde sunt, nu am cum, sunt plecat pentru sănătate”, a mărturisit Florin Salam.

„Vreau să informez oamenii la care trebuia să cânt, voi pune un număr de telefon al celui ce se ocupă de agenda mea, să-l contactați și veți primi banii înapoi. Îmi pare extrem de rău, dar am nevoie de o perioadă de pauză. Este mai important ca oricând”, a continuat Florin Salam, potrivit stirilekanald.ro.

Comenteaza