Apropiatul lui Vladimir Putin anunţă DATA la care președintele Rusiei VA CĂDEA

Apropiatul lui Vladimir Putin anunţă DATA la care președintele Rusiei VA CĂDEA

Apropiații lui Vladimir Putin spun că liderului de la Kremlin va cădea în curând din cauză că a invadat Ucraina.

Apropiatul lui Vladimir Putin anunţă data la care va cădea preşedintele Rusiei. Mikhail Khodorkovsky, desemnat cel mai bogat rus în anul 2003, consideră că zilele liderului de la Kremlin sunt numărate şi a dezvăluit când va lua sfârşit „domnia” acestuia!

Mikhail Khodorkovsky locuieşte în Londra şi a lansat un atac devsattraor la adresa lui Vladimir Putin, pe care l-a catalogat drept „duşmanul său personal” şi „duşmanul umanităţii”. „Sunt convins că Putin nu mai are mult timp. Poate un an, poate trei. Astăzi nu mai credem că va mai fi la putere pentru încă un deceniu, aşa cum credeam acum o săptămână”, a declarat afaceristul pentru CNN.

Afaceristul a mai spus că „atacul ucrainean nu este doar o crimă absolută”, o idee împărtăşită şi de alţi miliardari ruşi care au vorbit despre decizia lui Vladimir Putin. „A fost o greşeală ireparabilă, care a pus în mişcare finalul regimului Putin din Rusia”, a mai declarat Mikhail Khodorkovsky.

Mikhail Khodorkovsky a fost preşedinte al companiei petroliere Yukos, care l-a transformat în cel mai bogat om din Rusia în 2003, cu o avere estimată la 15 miliarde de dolari. Ulterior, a fost condamnat de instanţă la nouă ani de închisoare pentru fraudă şi evaziune fiscală. Vladimir Putin a ordonat eliberarea şi graţierea lui opt ani mai târziu. Cu toate acestea, afaceristul susţine că pedeapsa sa a fost luată politic, deoarece unul dintre miniştrii lui Vladimir Putin a ordonat arestarea din cauza finanţării sale a partidului de opoziţie, potrivit romaniatv.net.

Comenteaza