ŞOC! Motorina atinge 11 lei! E haos și cozi în toate benzinăriile din România

ŞOC! Motorina atinge 11 lei! E haos și cozi în toate benzinăriile din România

Prețurile la combustibil au crescut extrem de mult, ajungând să coste 11 lei/litru.

Șoferii care au oprit într-una dintre benzinăriile din Beiuș, județul Bihor, au avut, cu adevărat, un șoc, atunci când au privit prețurile afișate atât pentru benzină, cât și pentru motorină. Mulți posesori ai autoturismelor au decis, astăzi, să meargă să alimenteze, înainte ca prețurile la carburanți să crească și mai mult. Însă, unii dintre aceștia au rămas surprinși atunci când au văzut că, la una dintre benzinării, un litru de motorină și unul de benzină costă nu mai puțin de 11,10 lei.

Prețurile sunt ușor diferite, depinzând de la companie dorești să îți alimentezi automobilul. De exemplu, în București, în martie 2022, un litru de benzină standard poate să coste între 7,18 lei și 7,85 lei. Pe când, un litru de benzină premium poate costa între 7,84 lei și 15,49 lei, potrivit plinul.ro.

Un litru de motorină standard costă între 7,31 lei și 7,82 lei. De asemenea, un litru de motorină premium costă și 8,29 lei.

Anul trecut, în luna martie, un litru de carburant costa în jur de 5,3 lei. Iar, pentru un plin de 50 de litri, o persoană plătea 265 de lei. În prezent, un plin poate să coste și peste 375 de lei, după ce prețurile la carburanți au crescut, potrivit cancan.ro.

 

Comenteaza