Cât costă să îți cânte Florin Salam la nuntă! Trebuie să scoți din buzunar o avere

Cât costă să îți cânte Florin Salam la nuntă! Trebuie să scoți din buzunar o avere

Florin Salam este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, motiv pentru care prețurile pentru ca el să îți cânte la nuntă, sunt foarte mari.

Florin Salam este unul dintre cei mai cunoscuți artiști, iar acesta ia sume foarte mari de bani în momentul în care este invitat la o nuntă. În această perioadă toată lumea îl caută, deoarece evenimente se țin în floare, iar cântărețul oferă o atmosferă de neuitat!

Florin Salam își iubește fanii și își dorește să îi bucure cu melodiile și cu dedicațiile lui, dar cu toate acestea, el nu acceptă să meargă la vreun eveniment pe bani puțini sub nicio formă. Persoanele care își doresc cu adevărat să îl aibă la nuntă vor trebui să plătească 20.000 de euro.

Artistul merge la înmormântări, iar acolo nu cere niciun ban, din respect pentru persoana care s-a stins din viață. Cu toate astea, el nu pleacă niciodată cu buzunarele goale, dar respectul pe care îl poartă este mult prea mare pentru a cere bani.

Florin Salam dă foarte multe dedicații, atunci când merge la evenimente, iar acestea sunt foarte mari, iar artistul nu pleacă niciodată cu bani puțini în buzunar, deoarece oamenii ar vrea să primească constant, potrivit spynews.ro.

Comenteaza