Clipe traumatizante pentru Oana Lis. Vedeta a trecut prin momente de coșmar: „A aruncat benzină pe mine.”

Clipe traumatizante pentru Oana Lis. Vedeta a trecut prin momente de coșmar: „A aruncat benzină pe mine.”

Oana Lis trece printr-o perioadă grea în momentul actual, din cauza banilor, însă nici în trecut nu i-a fost mai bine.

Pe lângă toate aceste greutăți prin care trece în prezent, soția fostului edil al Capitalei s-a luptat cu o depresie foarte puternică, în perioada care trebuia să fie cea mai frumoasă, pentru ea a fost un adevărat coșmar.

În copilărie, Oana Lis a fost victima bătăilor și abuzurilor sexuale.

Oana Lis a fost invitată în emisiunea „În Oglindă” moderată de Mihai Ghiță, unde și-a deschis sufletul și a vorbit despre traumele pe care tatăl său i le-a lăsat.

Ea a povestit că bărbatul și-a dorit să îi dea foc și la un moment dat a aruncat cu benzină pe ea. 

„Am un flash cu mama mea, tata o bătuse cu un baros, arăta ca un dalmațian. Am chemat salvarea pentru că era inconștientă. A fost un episod în care el a vrut să ne dea foc. Eram în pijama, a aruncat benzină pe mine și am avut noroc că stăteam la parter, am sărit pe geam.

Tata era băut, dintr-un om violent, devenea și mai violent. Tata devenise un monstru. Chiar dacă chemam poliția, tot pe noi ne amenda, trebuia să rog vecinii să cheme poliția, ca să nu ne certe pe noi. Nu simțeam că am pe nimeni care să mă ajute. Acum, ca și psiholog, îmi dau seama că avea nevoie să renunțe la alcool, de tratament psihiatric. Omul era cu probleme.", a declarat Oana Lis, potrivt kfetele.ro.

Comenteaza