O familie de swingeri a devenit virală pe TIKTOK. Care este povestea lor: „Îl las pe soțul meu să se culce cu mama”

O familie de swingeri a devenit virală pe TIKTOK. Care este povestea lor: „Îl las pe soțul meu să se culce cu mama”
| Foto: cancan.ro

Un cuplu de swingeri a ajuns viral pe TIKTOK, după ce și-au expus situația familială pe platformă. 

O tânără le-a dezvăluit tuturor „secretul unei căsnicii fericite”. Aceasta l-a prezenta pe soțul său și le-a spus tuturor că îl lasă pe acesta să aibă relații intime chiar cu mama ei. 

Tânăra care activează pe platformă sub numele de @milliesellers411, le-a dezvăluit tuturor cum funcționează relația ei. În unul din clipurile postate, aceasta poate fi văzută alături de mama ei, acasă. În următorul cadru, mama( cea care poartă pantaloni scurți albi) se îndreaptă spre ginerele ei, care o îmbrățișează.

„Vreți să știți cum îmi țin bărbatul fericit. Îl las să se joace cu mama”, a fost comentariu pe care tânăra l-a oferit ca explicație. Clipul a fost completat cu  hashtag-urile: ”nu judeca”, ”soție sexy” și ”e frumos să împarți”.

Postarea tinerei a strâns peste 11 milioane de vizualizări și i-a lăsat cu gura căscată pe mulți dintre internauți. Ca reacție la cele aflate, unii oameni din mediul online au judecat destul de aspru ce se întâmplă, iar alții au apreciat „practica” și au glumit pe seama situației, potrivit cancan.ro.

„Cea mai tare nevastă din toate timpurile”, a fost unul dintre comentariile lăsate de internauți.

Într-o altă postare, tânăra pretinde că este în pat alături de un bărbat însurat și de soția acestuia. Adăugând drept descriere:  ”Așa arată viața mea”.

 

Comenteaza