Vestea ȘOC a momentului în România: A fost ucisă de soțul ei. Au apărut primele informații

Vestea ȘOC a momentului în România: A fost ucisă de soțul ei. Au apărut primele informații

O femeie de 35 de ani din Giurgiu a fost înjunghiată cu bestialitate de soțul ei, după o criză de gelozie pe care i-a făcut-o.

Evenimentul a avut loc într-un bloc din cartierul Tineretului. Bărbatul a fugit imediat de la locul incidentului, dar a fost prins de polițiști.

Tragicul eveniment a avut loc când femeia care dorea să pună punct relației a revenit în apartamentul soțului pentru a-și recupera o parte din lucruri.

Între cei doi a avut loc un conflict, iar bărbatul i-a aplicat soției sale o lovitură de cuțit în zona gâtului, lucru care i-a provocat decesul.

Polițiștii din Giurgiu au anunțat că un bărbat de 45 de ani și-a ucis soția cu cuțitul, apoi a fugit de la domiciliu. Acesta a fost prins de polițiști în interiorul localității Giurgiu.

„Bărbatul, în vârstă de 45 ani, în timp ce se afla la domiciliu, i-a aplicat soției sale, în vârstă de 35 ani, o lovitură de cuțit în zona gâtului, provocându-i decesul. După săvârșirea faptei, autorul a fugit de la fața locului, fiind depistat ulterior pe raza municipiului”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Giurgiu.

O rudă a femeii a anunțat evenimentul la 112. Din nefericire, medicii care au ajuns la locul crimei nu au mai putut face nimic pentru Olguța și i-au constatat decesul.

Surse din familia celor doi spun că bărbatul ar fi recurs la acest gest din gelozie. Bărbatul nu voia să accepte că Olguța dorește să pună punct căsătoriei. Cei doi erau împreună de mai bine de 10 ani și nu aveau împreună copii, potrivit stirilekanald.ro.

Comenteaza