Vestea dimineții despre Liviu DRAGNEA! Anunțul cumplit venit în miez de NOAPTE

Vestea dimineții despre Liviu DRAGNEA! Anunțul cumplit venit în miez de NOAPTE

Liviu Dragnea a trecut prin momente cumplite în timp ce se afla la pușcărie, însă nu foarte mulți știu acest lucru.

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu și unul dintre puținii oameni care au fost mereu alături de Liviu Dragnea atunci când acesta a trecut prin momente grele a spus adevărul. El a vorbit despre motivele care au dus la ceartă și în cele din urmă la o ruptură între ei.

„Explicația mea e următoare: cât a fost la închisoare, m-am dus singur, nu era nimeni, abandon total. (…) Unii îmi explicau permanent lucruri, detalii foarte complicate, am continuat să cred.

 
La închisoare l-am întrebat între patru ochi, noi doi, cu geamul: Liviu, prietene, ai fost la acest siaj, sunt toate dovezile, vorbesc toți de lângă voi, vorbește Ponta de lucruri cumplite. Și l-am rugat, dacă ieși de aici, te schimbi, ieși din siajul ăsta, din astfel de combinații, de prietenii, ții cont de camaraderie, de prieteni, nu mai înjunghii pe la spate, nu-ți mai părăsești prietenii pentru că te presează ăla sau ăla, nu mai vii cu Ciolacu, cu academii, ieși din asta. A zis: Da!. Și a ieșit.

Eu spun fac un partid. I-am spus că fac acest partid pentru toți oamenii, și pentru medici, lăcătuși … (…) Această platformă îți va permite ție, dacă te-ai schimbat, să te susținem și am și eu garanția 100 la suta că nu mai ai niciun fel de problemă cu siajul ăsta, să candidezi. Iată că nu. Am întrebat public”, a relatat Codrin Ștefănescu.

Amintim că, săptămâna trecută Liviu Dragnea a cerut conducerii Alianței Pentru Patrie (APP) să nu-i mai asocieze imaginea cu numele partidului, certându-se cu fondatorul formațiunii, Codrin Ștefănescu, unul dintre puținii colegi din PSD care i-a stat alături inclusiv în perioada în care a stat la închisoare, potrivit capital.ro.

Comenteaza