Un tânăr fotbalist român a murit înecat la doar 22 de ani. Tatăl și fratele s-au au fost de față

Un tânăr fotbalist român a murit înecat la doar 22 de ani. Tatăl și fratele s-au au fost de față

Sorin Boje, un bărbat de 22 de ani, din orașul Seini, județul Maramureș, a murit înecat într-un râu. Sorin a căzut în apă şi nu a mai ieşit.

Sorin ieşie la distracţie cu alţi trei prieteni. Au închiriat o hidrobiciletă de la administrarea balastierei Apa şi, deşi doar unul dintre ei ştia să înoate, nciunul nu şi-a pus vestă de salvare. La un moment dat, Sorin, care nu ştia să înoate, a căzut în apă. Prietenii au încercat să-l salveze, însă nu au reuşit.

Alarma la 112 a fost dată în jurul orei 19:00. La fața locului s-au deplasat două echipaje ale Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu o autospecială de primă intervenție și comandă dotată cu barcă pneumatică și o ambulanță SMURD cu echipaj de prim ajutor. În sprijin au mai fost solicitați militari de la ISU “Crișana” Bihor, dar și de la ISU “Avram Iancu” Cluj.

Scafandrii au căutat trupul băiatului câteva ore bune, până la lăsarea întunericului, însă fără rezultat.

Au reluat operaţiunile duminică, la primele ore ale dimineţii. În jurul orei 10.30, pompierii militari l-au găsit pe Sorin şi, sub privirile neputincioase ale tatălui şi fratelui, au adus trupul neînsufleţit la mal.

Sorin Boje avea 22 de ani şi era fotbalist şi juca la echipa de liga a IV-a CS Seini, în seria sud. Răpus de durere, fratele tânărului a scris un mesaj cutremurător pe Facebook: "Dragă frate, dragă campionule, de ce atâta suferinţă. Azi trebuia sa ne vedem la fotbal, dar tu te-ai dus sus la Dumnezeu.

Te astept acasă sa nu stai acolo in fundul apelor, ca e rece si frig. Te-am căutat și nu te-am găsit, dar promit ca o sa ne întâlnim. Te astept, dragă frate acasă. O sa îmi lipsești enorm de mult să nu uiți ca te iubesc chiar dacă nu ți-am spus-o niciodată", potrivit observatornews.ro.

Comenteaza