Un polițist de 26 de ani s-a sinucis după o ceartă cu iubita! Ce mesaj de ADIO a lăsat

Un polițist de 26 de ani s-a sinucis după o ceartă cu iubita! Ce mesaj de ADIO a lăsat
| Foto: observatornews.ro

Un agent agent de 26 de ani a fost găsit spânzurat în curtea liceului din orașul Fierbinți-Târg. 

Apropiaţii spun că a luat decizia după o ceartă cu fosta iubită. Astăzi, bărbatul a fost condus pe ultimul drum.

Bărbatul lucra de câţiva ani ca polițist și era mândru de uniforma pe care o purta. Trupul său a fost găsit de cei ce i-au fost colegi, în urmă cu două nopți, în spatele liceului din Fierbinți Târg, la mică distanţă de casa în care locuia.

Bogdan Dinu, reporter Observator: De un an de zile, tânărul era detașat ca ajutor de șef de post în comuna Maia, o localitate aflată la câțiva kilometri de locul în care acesta își avea domiciliul. Din aceeași comună era și fosta sa iubită, ultima persoană cu care acesta ar fi vorbit înainte de a-și încheia socotelile cu viața.

O neînțelegere între cei doi ar fi declanșat totul. De altfel, tânăra a fost cea care a simţit că ceva e în neregulă cu el. I-ar fi sunat pe părinţii lui iniţial şi apoi i-a alertat şi pe colegii poliţistului.

Reporter- rudă: Vă era nepot?
Da...Din cauza unei fete cu care era s-a supărat. Se certau, se mai împăcau, iar se certau...

Tânărul poliţist era cunoscut şi apreciat în oraș. Vestea morții sale s-a răspândit rapid printre localnici.
Reporter-localnici: Cică la 10-11 noaptea și l-a luat la 3, așa vorbește lumea.
De unde ați aflat ce s-a întâmplat?
De unde? De pe Facebook!

Tot pe Facebook, agentul a lăsat un ultim mesaj, înainte de a-și lua zilele. "Ai grijă în cine ai încredere...Câteodată şi dinţii tăi îţi muşcă limba". Astăzi, după finalizarea necropsiei, a fost adus acasă și apoi la capela bisericii.

Alături de familie și de prieteni, polițiștii din localitate l-au condus cu girofarul pornit, pe ultimul drum. I-au afișat fotografia în geamurile autospecialelor și au depus o coroană de flori în memoria sa. De altfel, au deschis un dosar penal.

Ludmila Dascălu, Poliția Ialomița: În continuare se efectuează cercetări pentru moarte suspectă în vederea stabilirii întregii situații de fapt, potrivit observatornews.ro.

Comenteaza