Polițistul care a ucis-o pe Raisa le-a trimis o scrisoare de IERTARE părinților. Cuvinte dureroase: „Aș da orice să pot să întorc timpul”

Polițistul care a ucis-o pe Raisa le-a trimis o scrisoare de IERTARE părinților. Cuvinte dureroase: „Aș da orice să pot să întorc timpul”

Polițistul care a ucis o fetiță de 11 ani pe trecerea de pietoni le-a trimis o scrisoare de iertare părinților.

Polițistul care a omorât-o pe Raisa a cerut iertare părinților fetei. Avocatul familiei a făcut publică scrisoarea cu acordul părinților fetei.

În scrisoarea respectivă, polițistul susține că ar da orice să poată da timpul înapoi și să evite tragedia.

Pe lângă regretele exprimate, polițistul le-a transmis părinților că și-ar dori să le trimită un ajutor pentru înmormântare.

„Îndurerată familie, nici nu știu cum să încep, durerea pe care v-am pricinuit-o îmi este de neimaginat și știu că orice aș spune în aceste momente în fața dumneavoastră nu mai are importanță, dar totuși vreau să îmi cer iertare, știu că nu o voi primi, dar... Îmi exprim regretul profund față de familia dumneavoastră nevoită să treacă prin acest tragic eveniment. Nu pot să mai fac nimic, aș da orice să pot să întorc timpul, orice! Pot doar în acest momente să mă rog la Dumnezeu să aibă grijă de sufletul fetiței dumneavoastră, sunt convins că o va face și mă rog în același timp să vă dea Dumnezeu putere în aceste momente grele pe care eu vi le-am cauzat. Știu că nu am cum să vă cer acum să mă iertați, nici nu mă aștept la asta acum, doar atât sper ca în viitor să nu mă mai percepeți ca pe un criminal, ci ca pe un om care v-a greșit enorm și care va trăi toată viața cu această grea apăsare. Am greșit, am greșit și nu știu ce pot să mai fac. Îmi trec multe gânduri și oricât de mult aș scrie, tot aici revin, regret enorm cele întâmplate și aș da orice să pot să mă întorc și să îndrept ce am făcut. Mă opresc aici, pentru că indiferent cât și ce aș mai spune nu va îndrepta ce am făcut. Aș dori, dacă se poate, să vă trimit un ajutor pentru înmormântare. Orice pot să ofer, o voi face. Sincere regrete”, a scris polițistul.

Subofiterul de politie care a accidentat mortal o copilă de 11 ani și a rănit grav o alta, a dat, joi, prima declarație la procuratură, potrivit stirileprotv.ro.

 

Comenteaza