Un copil de 10 ani și-a pierdut sora și părinții într-un accident. Familia se întorcea din Italia

Un copil de 10 ani și-a pierdut sora și părinții într-un accident. Familia se întorcea din Italia
| Foto: observatornews.ro

Doi părinți și fetița lor de 7 ani au murit pe loc în urma unui accident rutier. După ce tatăl a intrat într-un tir, toată familia a murit, în afară de băiatul de 10 ani. 

Familia se întorcea din Italia şi mergea spre casă, în Republica Moldova.

Bărbatul de la volan a intrat inexplicabil pe contrasens, pe un drum drept şi a lovit un TIR. 

Şoferul de TIR e încă şocat şi nu înţelege de ce autoturismul a intrat pe contrasens, direct în el, când drumul era liber.

Șofer TIR: Nu venea spre Huedin nicio maşină, numai eu singur. Eu nu ştiu, a adormit sau ce Dumnezeu s-a întâmplat. Eu am claxonat, am bliţat, dar degeaba.

Totul s-a întâmplat aseară, puţin după ora 18.00, în apropiere de Huedin. În autoturismul care s-a izbit violent de TIR era o familie din Republica Moldova, care venea din Italia şi se îndrepta spre casă.

Maşina era condusă de un bărbat de 29 de ani. Lângă el era soţia, de 30 de ani, iar pe scaunele din spate cei doi copii, o fată de 7 ani şi un băiat de 10.

Martoră: Era un copil pe care l-au şi resuscitat, iar restul am înţeles că-s morţi.

După izbitură, autoturismul a fost târât aproximativ 50 de metri, astfel că victimele nu au avut nicio şansă.

Impactul a fost atât de puternic, încât după ce a lovit TIR-ul, mașină s-a răsturnat. Pompierii i-au găsit pe locurile din față pe cei doi adulți, fără suflare și încarcerați, iar fetița de 7 ani era proiectată in afara mașinii, tot fără viață.

Cosmin Gîrbău, Locțiitor Comandant de Detașament Pompieri Huedin: Şi băieţelul era ieşit şi el, dar era stabil. A fost preluat de echipajul SAJ şi transportat la spital pt investigaţii.

TIR-ul lovit a luat foc în urma impactului, însă şoferul a reuşit să stingă flăcările de unul singur. Traficul pe DN1, între Huedin şi Oradea a fost blocat timp de trei ore. Poliţiştii încearcă acum să afle cauza accidentului, potrivit observatornews.ro.  

Etichete
Comenteaza