Un bărbat care a murit acum doi ani, sancționat pentru că a ieșit pe stradă fără declarație. Cum a fost posibil

Un bărbat care a murit acum doi ani, sancționat pentru că a ieșit pe stradă fără declarație. Cum a fost posibil
| Foto: mediafax

Un bărbat care a murit în urmă doi ani a fost sancționat de polițiștii locali din Râșnov pentru că a ieșit pe stradă după ora 23.00 fără a avea declarație pe propria răspundere.

Autoritățile locale susțin că este vorba despre o eroare, defunctul fiind confundat cu fratele său.

Incidentul s-a întâmplat în ianuarie, iar procesul verbal a ajuns la domiciliul familiei decedatului zilele trecute.

Asociaţia pentru Siguranţă Urbană şi Mediere (ASUM) Braşov a publicat documentul în care scrie că „în seara zilei de 23 ianuarie 2021, la ora 23.20, a fost surprins pe strada Vlad Ţepeş fără a deţine asupra sa declaraţia pe propria răspundere, încălcând prevederile Legii 55/2020.”

Primăria din orașul Râșnov susține că este vorba despre o eroare, bărbatul decedat fiind confundat cu fratele său.

„În primul rând nu este vorba despre o amendă ci despre un averisment. Datele de identificare (CNP, adresa ) ale persoanei avertizate sunt cele corecte. În momentul în care agentul Poliției Locale a completat numele și prenumele persoanei în cauză s-a produs o eroare materială. Mai exact la prenume a fost trecut fratele celui oprit de agenți, care a decedat în 2019. Agentul îi cunoștea pe cei doi, care erau frați și de aceea s-a produs greșeala respectivă”, au anunțat, pe Facebook, reprezentanții Primăriei Râșnov.

Autoritățile au solicitat efectuarea unei anchete interne. Agentul Poliției Locale Râșnov va fi audiat în cadrul comisiei de disciplină și ar putea fi sancționat, potrivit alephnews.ro.

 

Etichete
Comenteaza