Horoscop 7 mai, cu Neti Sandu. Zodia care va trebui să se ferească azi de o amendă

Horoscop 7 mai, cu Neti Sandu. Zodia care va trebui să se ferească azi de o amendă

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 7 mai aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

TAUR
Prietenii vă caută, vă cheamă pe la petreceri şi o să vă faceţi timp să petreceţi seara în compania unora dintre ei. Simţiţi nevoia să ieşiţi din nota obișnuită şi să mai vedeţi şi alte locuri, alţi oameni, să aveţi o îndeletnicire nouă, să schimbaţi ceva ca să daţi refresh vieţii voastre.

GEMENI
Poate alegeţi o activitate sportivă ca să-i antrenaţi și pe copii, o fi chiar o competiţie care o să vă ţină cu sufletul la gură. O să cheltuiţi fără regrete nişte bani şi plecaţi în plimbare la munte sau la malul mării, unde-şi doresc ai vostri, ca să fie toată lumea mulțumită.

RAC
Vizita cuiva o să va dea speranţe de un trai mai bun în cuplu, dacă până acum au fost probleme care v-au ţinut departe unul de celălalt. Se pare c-o să va permiteţi şi voi un răsfăţ, să plecaţi pe undeva sau să vă cumpăraţi ceva la care visaţi de multă vreme şi nici măcar nu e ceva scump.

LEU
E un suflu de prospeţime la voi, poate pentru c-a reapărut cineva în viața voastră şi o să daţi uitării toate supărările. Aţi putea lua parte la o festivitate, poate vă duceţi la nunta cuiva, e un concurs, o fi un spectacol, un concert şi o să vă încărcaţi frumos emoţional.

FECIOARĂ
E bine să verificaţi actele, să nu fie expirate, mai ales dacă porniţi la drum şi să aveţi viteză legală să nu luaţi amendă. Poate vă daţi întâlnire cu prietenii să desfăşuraţi o activitate care o să v-aducă beneficii şi poate fi şi în folosul altora, important e că vreţi să contribuiţi cu ceva.

BALANȚĂ
O să revină cineva după o lungă absenţă şi o să vă treacă senzaţia de abandon. O să ieşiţi la socializare, veţi cunoaşte şi alţi oameni şi o să vă destindeţi, poate v-alegeţi şi cu o relaţie de cuplu, dacă nu sunteţi într-o combinaţie partenerială de suflet.

SCORPION
O invitație din țară, de undeva, să vă duceți în vizită o să primiți, dar mai aveți și altele de onorat, așa că aveți de unde s-alegeți. Poate aţi programat zilele astea o întâlnire care vă dă de multă vreme emoţii şi o să iasă bine, o să urmeze o relaţie de cuplu aşa cum v-aţi dorit.

SĂGETATOR
E posibil să întâlniți într-un cerc de prieteni o persoană cu care să comunicați lejer și să se contureze o relație. Se pare c-o să fiți înconjurați de oameni tineri care au nevoie de sfaturi de la voi, să le dați OK-ul pentru diverse proiecte, de care nu sunt siguri, au nevoie de validare.

CAPRICORN
Cineva cu care trebuia să vă vedeți mai demult apare în sfârșit și multe mistere se vor elucida. Păreți gata de drum și chiar dacă mai aveți treburi pe acasă o să le lăsați pe săptămâna viitoare ca să nu ratați o ieșire cu prietenii.

VĂRSĂTOR
Se poate să reorganizați un pic interiorul și să mai eliberați spațiu ca să fie lejer, să vă puteți mișca. Se poate să dați o petrecere, poate inaugurați o locuință, faceți cinste că v-ați găsit un nou serviciu sau c-ați absolvit niște cursuri, ceva se cere sărbătorit.

PEȘTI
O să dispuneți de niște bani și o să vă bucurați de ieșire în lume că sunt câțiva prieteni care abia așteaptă. O agendă încărcată, dar aveți o energie debordantă și o să vreți să faceți cât mai multe lucruri ca să umpleți golurile, ca să vă simțiți împliniți sufletește.

BERBEC
Se observă o acalmie în relația de suflet și o să vă priască o ieșire la plimbare chiar și prin împrejurimi, dacă mai departe nu vă încumetați. Se poate să ieșiți la un prânz de afaceri și să aveți o discuție de principiu pe marginea unui proiect care se poate concretiza cât de curând.

sursa info: știrileprotv.ro

Comenteaza