Cristina Șișcanu, prima declarație despre divorțul cu Mădălin Ionescu: “Suntem în 2023! Nu mai este o rușine să te desparți!”

Cristina Șișcanu, prima declarație despre divorțul cu Mădălin Ionescu: “Suntem în 2023! Nu mai este o rușine să te desparți!”

Cristina Șișcanu a vorbit despre zvonurile apărute în presă cu privire la un posibil divorț dintre ea și Mădălin Ionescu. 

O știre legată de un posibil divorț între Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, a luat cu asalt mediul online. Ce declarații a făcut jurnalista după ce a citit în presă titlurile legate de despărțirea cuplului.

Cu puțin timp în urmă, prezentatoarea TV a făcut primele declarații despre ceea ce s-a întâmplat, de fapt. Video-ul a fost publicat pe Facebook și intitulat: “Am fost anunțată că divorțez!”.

Cristina Șișcanu: “Totul a pornit de la faptul că, printre miile de comentarii pe care le primesc aici, cineva a scris: “Am auzit că divorțezi!” Eu nu am văzut acel comentariu. Nu poți să preiei așa ceva, cum dau eu acum o declarație și alta este să faci o știre din comentariile oamenilor. Este absolut aberant și s-a mai întâmplat așa ceva de-a lungul anilor. Nu poți sa faci o știre despre ce a zis Maricica despre mine! Asta nu este o știre! Nu mai am niciun chef să mă iau la trântă cu presă din România, pentru că atâtea s-au scris și acum

12 ani.(...) Noi stăm la masă cu întreaga familie și în ziare apare că divorțăm. O aberație! Bine, pe mine nici nu mă mai interesează, dacă unora le convine să ne dea divorțați, nu au decât! Dar… nu este așa!(..) Nu țin să mă justific în fața unora, că nu este așa. Că noi suntem foarte bine și lucrurile astea se văd.” a spus Cristina Șișcanu in video.

Jurnalista a specificat că mai multe persoane au acuzat-o pe contul de socializare de falsitate. Totul a pornit în urma unei filmări în care ea și Mădălin Ionescu dansau în vacanța din Italia. Cu vehemență, Cristina Șișcanu a spus că nu a înțeles de unde ar fi pornit acea acuzația de falsitate, mai ales că era un simplu dans. De asemenea, a negat zvonurile în privința divorțului și că totul a pornit de la un comentariu lăsat pe internet, de către un utilizator al unui cont de socializare, potrivit kfetele.ro.

Comenteaza