Cum a vorbit Ștefan Bănică despre Andreea Marin, la 10 ani de la divorț. Declarație șocantă

Cum a vorbit Ștefan Bănică despre Andreea Marin, la 10 ani de la divorț. Declarație șocantă
| Foto: cancan.ro

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. s-au despărțit în urmă cu 10 ani însă păstrează o legătură frumoasă pentru fiica lor Violeta.

După câțiva ani de relație, Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva au ales să se căsătorească. În anul 2017, cei doi și-au pus pirostriile, în Bulgaria. Cei doi artiști au împreună un băiețel care poartă numele de Alexandru. De altfel, cântărețul în vârstă de 55 de ani mai are doi copii. Ana Violeta, care este rodul iubirii dintre el și Andreea Marin, dar și Radu Ștefan, băiatul rezultat din relația cu Camelia Constantinescu.

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. s-au iubit timp de șapte ani, în perioada 2006 – 2013. Apoi, cei doi au ales să plece pe drumuri separate.

Cântărețul a mărturisit, printre altele, faptul că cei trei copii ai săi îi seamănă extrem de mult, spunând despre ei că sunt precum o „variantă îmbunătățită” a lui. De altfel, a mărturisit că aceștia au moștenit de la fostele sale partenere de viață părțile frumoase. De altfel, a spus atât despre fostele partenere, cât și despre soția lui că „toate trei sunt femei frumoase”.

„Ștefan (n.r. fiul lui) e mai înalt, mai frumos, cum să spun… e o variantă îmbunătățită (n.r. varianta îmbunătățită a lui) și mă bucură lucrul ăsta. Toți copiii mei au luat și de la mamele lor, toate trei sunt femei frumoase, dar ăsta mic care acum are 4 ani este atât de… Mama îmi spunea că are senzația că trăiește pentru a doua oară. E atât de aproape de ceea ce eram eu când eram de vârsta lui. Semănăm extrem de tare”, a mărturisit artistul, potrivit cancan.ro.

Comenteaza