Andreea Bălan iubește din nou?! Ce bărbat misterios i-a făcut o declarație de dragoste

Andreea Bălan iubește din nou?! Ce bărbat misterios i-a făcut o declarație de dragoste

Andreea Bălan a postat pe pagina ei de Tik-Tok un videoclip în timp ce este lăudată de un coleg de-al ei din cadrul competiției.

Andreea Bălan este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate cântărețe de la noi din țară, iar vedeta face parte din competiția America Express - Drumul Aurului alături de Andreea Antonescu. Artista își ține fanii la curent de pe rețelele de socializare cu fiecare moment din viața ei, iar de această dată a postat un videoclip în care este lăudată de doi colegi din cadrul reality show-ului.

Andreea Bălan a postat în mediul online cu cei doi colegi din cadrul competiției. Cătălin Bordea și Nelu Cortea i-au făcut o declarație de dragoste vedetei, cu umorul lor specific, iar cei doi au avut doar cuvinte de laudă la adresa ei.

''Îmi place foarte mult de Andreea Bălan este una dintre cele mai luptătoare și ambițioase femei. Nu m-a obligat să zic aceste lucruri pe cameră. Mulțumim că exiști Andreea Bălan! Am avut nevoie de ajutorul tău.'', a mărturisit Nelu Cortea pe pagina de Tik-Tok a vedetei.

Cătălin Bordea și cu coechipierul lui, Nelu Cortea, au avut doar cuvinte de laudă la adresa Andreei Bălan, iar cei doi au mărturisit în cadrul emisiunii America Express - Drumul Aurului că se tem de vedetă, asta deoarece au trecut-o pe lista de temeri atunci când au apărut în fața șamanului în Mexic.

''Eu vreau să mă mut într-un oraș în care Andreea Bălan e primar. Votați Andreea Bălan! Andreea e schimbarea! Am avut nevoie de ajutorul tău.'', a specificat Cătălin Bordea pe Tik-Tok, potrivit spynews.ro.

Comenteaza