Un bărbat a rămas mașina atârnată de un copac. Șoferul nu-și amintește cum a ajuns acolo

Un bărbat a rămas mașina atârnată de un copac. Șoferul nu-și amintește cum a ajuns acolo
| Foto: fanatik.ro

Un șofer de 29 de ani din Argeș a ajuns cu mașina într-un copac. Tânărul spune că nu știe cum a reușit să ajungă acolo. 

Accidentul a avut loc în comuna Hârsești, din judeţul Argeş. Tânărul în vârstă de 29 de ani a acuzat dureri de spate după acest accident spectaculos. El a ieșit singur din autovehicul și a sunat la 112.

De asemenea, tânărul a mai acuzat dureri la cap, dar și la membre, iar el a fost transportat la spital de o ambulanță SMURD. Starea lui de sănătate generală era una bună.

Acesta se afla singur în mașină în momentul accidentului. Tânărul a pierdut controlul volanului într-o curbă la dreapta și a ieșit de pe carosabil. S-a izbit de mai mulți pomi, iar într-un final a ajuns atârnat de unul dintre aceștia.

Imaginile de la fața locului arată că mașina a ajuns cu botul în jos, în poziție complet verticală. Atât medicii, cât și un echipaj de poliție au sosit de urgență la fața locului.

Chiar dacă nu a putut explica în ce fel a ajuns acolo, un lucru este sigur. Șoferul autovehiculului care a ajuns într-un copac nu consumase băuturi alcoolice.

Acestuia i-a fost efectuat un test cu aparatul care stabilește alcoolemia, iar acesta a ieșit negativ. Cercetările în acest caz sunt în plină desfășurare și a fost deschis un dosar penal.

“Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool, și a fost transportat la o unitate medicală pentru investigații.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier s-a petrecut”, au informat oamenii legii din Argeș.

Acest caz din județul Argeș a fost unul fericit, pentru că tânărul de 29 de ani a reușit să scape cu viață. O femeie a murit în luna februarie a acestui an, după ce un copac s-a prăbușit peste mașina în care se afla alături de familia sa.

Tragedia s-a petrecut în județul Suceava, iar femeia de 43 de ani a murit. Salvatorii au încercat să o resusciteze, dar în zadar, potrivit fanatik.ro.

Etichete
Comenteaza