Un american venit la Mamaia a rămas șocat! Câți bani a plătit pentru un sendviș și o cafea

Un american venit la Mamaia a rămas șocat! Câți bani a plătit pentru un sendviș și o cafea

Un american a primit o notă de plată usturătoare pentru un șendviș și o cafea în Mamaia Nord.
 

În plin sezon estival, când mulți români fug de litoralul românesc, optând pentru un concediu petrecut în Grecia sau Bulgaria, iată că de peste mări și țări vin la Constanța turiști străini.

Recent, pe TikTok a devenit viral un american, sosit în România tocmai pentru a-și petrece vacanța la malul Mării Negre.

Mai mult decât atât, bărbatul spune că a rămas plăcut surprins de ceea ce a găsit pe litoralul românesc.  

În ciuda celor vehiculate de turiștii de la noi din țară, străinul spune că preferă România în detrimentul Americii, atunci când vine vorba de plaje și vacanțe.

De ce? Ei bine, turistul, din postarea sa ajunsă virală, a lăsat să se înțeleagă că o vacanță în țara noastră îl costă mult mai puțin decât una petrecută în SUA.

Și asta pentru că, la un calcul simplu, după ce a luat micul dejun la o terasă din Mamaia Nord, americanul a scos din buzunar 12 dolari.

Adică, pentru o cafea, un fresh și un sandvis, omul a cheltuit în jur de 60 de lei. Suma pe care el nu o consideră a fi deloc una ridicată.

"Devine deja stânjenitor că mă tot întrebați de ce prefer România în detrimentul Statelor Unite”, a scris tânărul în descrierea clipului, semn că prețurile în SUA sunt mult mai mari decât în țara noastră.

Nu este pentru prima dată când turistul ajuns în România ne laudă țara. Tot în online, vizitând Oradea, americanul a rămas impresionat de prețul unui tuns, considerat de el a fi unul mic. O frizerie din centrul orașului i-a asigurat americanului o nouă freză la puțin peste 80 de lei. 

”Poate nu aveți voi cele mai bune drumuri din lume, dar ospitalitatea din România nu se găsește în America. Ospitalitatea voastră este legendară”, a mai scris americanul în online, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza