Uluitor! Unde și-a ascuns Vladimir Putin iubita şi copiii de război

Uluitor! Unde și-a ascuns Vladimir Putin iubita şi copiii de război

Fosta gimnastă Alina Kabaeva este actuala iubită a lui Vladimir Putin. Aceasta s-ar ascunde într-o cabană din Europa, împreună cu ce 4 copii al lor.

În vârstă de 38 de ani, Alina Kabaeva a fost campioană olimpică la gimnastică ritmică, la Jocurile Olimpice de la Atena 2004.

Însă popularitatea ei a crescut considerabil după ce au apărut tot mai multe zvonuri că ar fi iubita lui Vladimir Putin.

În această perioadă, după ce Rusia a atacat Ucraina, Alina Kabaeva ar fi fost trimisă să se ascundă într-o cabană din Europa, împreună cu cei 4 copii ai lor.

Supranumită ”cea mai flexibilă femeie din Rusia”, pe vremea când era în activitate, Alina Kabaeva este una dintre cele mai medaliate sportive din istoria gimnasticii ritmice: două medalii olimpice, 14 medalii mondiale şi 25 de medalii europene.

Însă ea a devenit un subiect şi mai intes dezbătut după ce ar fi devenit mai întâi amanta şi apoi iubita lui Vladmiri Putin.

În 2008, ziarul rus Moskovsky Korrespondent a publicat o ştire cum că Vladimir Putin urma să divorţeze de soţia lui de atunci, Lyudmila, pentru a se căsători cu Alina Kabaeva.

Preşedintele Rusiei a negat atunci categoric zvonurile despre o relaţie amoroasă cu fosta gimnastă şi ziarul care a publicat ştirea a fost închis.

Totuşi, în 2013, Vladimir Putin şi Lyudmila au divorţat oficial şi zvonurile au susţinut atunci că decizia a fost luată de preşedintele Rusiei, pe fondul presiunilor făcute de Alina Kabaeva.

De atunci, Alina Kabaeva a fost singura femeie despre care s-a vorbit atunci când s-a adus în discuţia viaţa amoroasă a lui Vladimir Putin, potrivit telekom.ro.

Comenteaza