Ultimul mesaj pe care polițista de 25 de ani, l-a trimis soțului ei, înainte să se împuște în cap: ”Nu pot să mai trăiesc cu durerea asta”

Ultimul mesaj pe care polițista de 25 de ani, l-a trimis soțului ei, înainte să se împuște în cap: ”Nu pot să mai trăiesc cu durerea asta”

O polițistă de 25 de ani s-a sinucis din cauza unei suferințe ascunse pe care o avea.  

Surse din anturajul lui Sorin Spînu au mărturisit că toate acuzațiile făcute de apropiații polițistei sunt total false și că nu a fost vorba niciodată despre vreo amantă. De asemenea, aceleași surse au povestit că Adela Loredana s-a confruntat cu alte probleme.

Așadar, surse din anturajul soțului Adelei Loredana au explicat că polițista de 25 de ani nu a recurs la acest gest din cauza unei dezamăgiri în dragoste, chiar dacă apropiații tinerei susțin că nu este prima dată când Adela Loredana ar fi fost înșelată de soțul ei.

De asemenea, apropiații soțului polițistei ne-au spus și despre o carte pe care Adela Loredana ar fi citit-o la începutul relației cu soțul ei, intitulată ”Ziua în care mi-am ucis tatăl”. Avem și ultimul mesaj pe care Adela Loredana l-a trimis, înainte de a-și pune capăt zilelor.

Mesajul este destinat partenerului său de viață, fiind livrat la ora 09 și 38 de minute, de dimineață. Adela și soțul ei se căsătoriseră în luna septembrie a anului 2020 și în ziua cu pricina a intrat la serviciu la ora 08 dimineața.

În ultimul mesaj, Adela Loredana i-a jurat iubire veșnică partenerului său și l-a rugat să aibă grijă de părinții ei.

”Te voi iubi mereu, să nu uiți. Pe toți, de fapt. Să ai grijă și de ai mei, mai ales de mami. Te rog din suflet să îi ajuți financiar dacă au nevoie. Și iertați-mă toți pentru durerea pe care v-o provoc, dar nici eu nu pot să mai trăiesc cu durerea asta și ceea ce simt acum din cauza depresiei, simt că nu mai sunt nimic din ceea ce am fost, simt că nu există nicio soluție sau scăpare pentru mine, mă sperie orice gând spre viitor din situația asta”, a scris Adela Loredana, potrivit spynews.ro.

Comenteaza