Oana Roman și Marius Elisei se recăsătoresc! Vedeta l-a dat de gol pe fostul soț: “Sper că și-a rezolvat problema cu alcoolul”

Oana Roman și Marius Elisei se recăsătoresc! Vedeta l-a dat de gol pe fostul soț: “Sper că și-a rezolvat problema cu alcoolul”

Marius Elisei și Oana Roman își doresc să redevină soț și soție la nici un an după ce au semnat actele de divorț!

 Da, fosta prezentatoare a anunțat într-un interviu oferit în urmă cu câteva ore că plănuiește să facă toate demersurile ca bărbatul iubit să-i redevină familie… Ei au divorțat pe 15 februarie la notar.

Tânărul afacerist are o relație foarte apropiată cu fiica lui, Isa, care participă alături de mama ei la show-ul “Mămici de Pitici cu Lipici”.

La 45 de ani, Oana Roman se pregătește să îmbrace din nou rochia de mireasă, iar Marius Elisei, care este mai mic cu aproape 10 ani decât ea, este nerăbdător să ajungă iar în fața altarului. Foștii soți au trăit până înainte să se separe o poveste de dragoste cu suișuri și adânci coborâșuri.

Potrivit declarațiilor divei, între ei va exista o reînoire a jurămintelor, nu o cununie civilă, pentru că, a explicat aceasta, încă nu și-a schimbat actele de când s-a pronunțat divorțul, în urmă cu aproape cinci luni.

“Eu am divorțat, dar nu am apucat să-mi schimb actele. Nu cred că e cazul să ne recăsătorim civil. Parintele mi-a zis: «Eu slujba de dezlegare nu v-am făcut». Nu cred că mai e căzul să facem alte hârtii. Doar la biserică o să ne reînnoim jurămintele.

Și vreau să fac și o petrecere mare și să-mi fac o rochie cum vreau eu. Eu la nuntă de abia mă operasem și rochia mi-a făcut-o sor-mea, dar nu a fost cum am visat eu.

Acum îmi fac o rochie învoire sau roz pudră. Sper să ne ajute Dumnezeu să am timp să o facem anul acesta, prin septembrie”, a declarat fata lui Petre Roman în cadrul emisiunii “Xtra Night Show” care rulează în grila de programe de la Antena Stars, potrivit cancan.ro.

Vedeta și Marius Elisei nu sunt la prima reînoire de jurăminte! Și asta pentru că, în 2017, practic, după trei ani de căsătorie, vedeta a mers din nou la biserică la braţul soţului său.

Despre motivele care au determinat-o să se împace cu Marius Elisei, Oana Roman a spus: “El și-a dorit foarte tare să ne mai dăm o șansă. El a realizat că a greșit în multe cazuri. Am greșit și eu în trecut. Eu sper că și-a rezolvat problema cu alcoolul.

Nouă separat ne e mai rau decât ne este împreună. Eu am stat două luni să mă gândesc. Nu am discutat nici cu prietenii, nici cu familia. Și mie mi-a fost greu fără el. Și eu am greșit în relația asta, sunt foarte impulsivă. Sunt mama dragonilor când mă enervez. Nu m-am mai putut controla și i-am spus lucruri nasoale”.

Comenteaza