Toți românii vor primi vouchere de 200 lei. Cum intri în posesia lor

Toți românii vor primi vouchere de 200 lei. Cum intri în posesia lor

 Românii vor putea să primească vouchere în valoare de 200 lei de la Lidl. 

Toate magazinele din țară vor beneficia de acest avantaj, iar pentru a intra în poesia lor, clienții vor trebui să afle o informație importantă, înainte de a intra în magazin.

Lidl vine cu vești bune pentru români! Aceștia au ocazia să câștige vouchere în valoare de 200 lei, pentru cumpărăturile din magazin. Însă, înainte de a intra în magazin, clienții trebuie să afle o informație importantă. De asemenea, acest beneficiu va fi disponibil în toate magazinele Lidl din țară, potrivit spynews.ro.

Așadar, gigantul Lidl le pune la dispoziție românilor un număr de cinci vouchere în valoare de 200 lei, pe care îi pot folosi pentru a-și face cumpărăturile în toate magazinele Lidl din țară. Mai mult, românii au ocazia să câștige și un waffle maker, în cardul participării lor în promoția pentru Chef Mat, un show cu potențial.

Chiar dacă promoția pentru Chef Mat va fi disponibilă în toate magazinele Lidl din țară, clienții trebuie să știe câteva lucruri importante, înainte să se deplaseze la magazin. Așdar, prima condiție pentru a intra în cursa înspre acest premiu este ca românii să achiziționeze produse din magazinul Lidl în valoare de minim 70 lei. Mai mult, unul dintre aceste produse trebuie să fie și ingredientul cheie din acest show. Promoția va fi valabilă doar pentru o perioadă limitată de timp, iar românii se pot înscrie în orice moment. Organizatorii au publicat și regulamentul concursului:

”Show-ul #ChefMat vine cu un nou CONCURS! Cum poți să câștigi un aparat de vafe sau vouchere Lidl de 200 lei? Urmărește episodul 7 și găsește cele trei ingrediente-cheie; Achiziționează cel puțin unul dintre ingredientele-cheie pe un bon de minimum 70 de lei; Înscrie bonul pe site: https://bit.ly/3RwUcvT. Important! Bonul înscris trebuie să conțină cel puțin unul dintre cele trei trei ingrediente-cheie din episod.”, se arată pe pagina de Facebook Lidl România.”

Comenteaza