Cine sunt românii care vor primi vouchere de 5.000 euro de la stat

Cine sunt românii care vor primi vouchere de 5.000 euro de la stat
| Foto: spynews.ro.

Două categorii de români vor primi 5.000 de euro ca ajutor social de la stat, sub formă de vouchere.

Situația financiară a românilor a fost pusă la încercare de inflație, iar nevoile materiale au fost tot mai mari. Guvernul a lansat diferite proiecte prin care să îi ajute pe oameni, iar acest lucru se îmtâmplă și de această dată.

După voucherele la alimente sau cele pentru plata facturilor, Marius Budăi a anunțat cele două categorii de români care pot să primească vouchere de 5.000 euro.
 
Voucherele de 5.000 euro pot fi un vis pentru mulți români, însă pentru cele două categorii anunțate de Marius Budăi urmează să fie o realitate. Mai exact, este vorba despre persoanele care sunt în șomaj sau persoanele cu dizabilități.

Acest proiect își propune să vină în ajutorul lui pentru găsirea unui loc de muncă, dar și asigurarea unor nevoie importante.

Acest lucru se întâmplă dacă persoanele cu dizabilități sunt intregrate mai bine în societate și au acces, la fel ca și restul oamenilor, la mediu fizic, informațional sau comunicațional.

În acest fel, această categorie poate să se integreze mult mai bine pe piața muncii și să își găsească un loc de muncă., pentru un stil de viață mai bun.

”Țin foarte mult la un proiect pe care l-am depus în 2018, și anume tehnologia asistivă pentru persoanele cu dizabilități care sunt în căutarea unui loc de muncă. Nu este o sumă neglijabilă, este un voucher în valoare de 5.000 de euro.O persoană cu dizabilități, dacă vrea să se angajeze, primește acest sprijin de la stat pentru o tehnologie asistivă superioară”, a declarat Marius Budăi, potrivit spynews.ro.


 
 

Comenteaza