Tânără de 15 ani, călcată de șoferul beat al unui autobuz. Fata este în comă! Momentul a fost filmat

Tânără de 15 ani, călcată de șoferul beat al unui autobuz. Fata este în comă! Momentul a fost filmat
| Foto: Digi24

O fată de 15 ani a fost călcată în timp ce traversa pe trecerea de pietoni de un șofer beat care conducea un autobuz. Tânăra se află acum în comă la spital!  

Accidentul din Iași a fost produs ieri după-amiază, în jurul orei 16:15, iar alcoolemia șoferului de autobuz în momentul testării a fost de 0,17 mg/litru alcool pur în aerul expirat. În jurul orei 14.00, cu două ore înainte să o lovească pe fată, camerele de supraveghere din autobuz l-au surprins pe bărbat urcând în autobuz cu o bere în mână.

În imaginile filmate de camera video a mijlocului de transport se vede că şoferul avea suficient timp să pună frână. Cu toate astea, a lovit-o pe fată în plin. În urma impactului, copila a fost aruncată la pământ şi târâtă câțiva metri pe asfalt. Ea a ajuns în stare gravă la spital, la această oră fiind internată la ATI, în comă de gradul 1. Adolescenta este în continuare în stare critică.

Compania de Transport Public Iași a demarat o anchetă internă cu privire la accidentul care a avut loc în zona Dacia. Împreună cu reprezentanții Primăriei Iași vor fi efectuate verificări pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs incidentul și tragerea la răspundere a tuturor celor care se fac vinovați. Pe data de 17.06.2021, în jurul orei 15.35, autobuzul cu număr de parc 1949, de pe traseul 5, a acroșat un pieton pe trecerea de pietoni de la Bicaz, sensul de mers spre Dacia", au transmis reprezentanții Companiei de Transport Public Iași, potrivit observatornews.ro.

 

 

 

Comenteaza