Tânăr bătut live pe Facebook. Îl bârfea pe vecinul său și a fost auzit: "Mă înjuri? Na!"

Tânăr bătut live pe Facebook. Îl bârfea pe vecinul său și a fost auzit: "Mă înjuri? Na!"

Un tânăr din Zimnicea a intrat în Live pe Facebook, după ce s-a certat cu un vecin. A început să explice situația, moment în care acesta l-a auzit.

În momentele următoare, un tânăr i-a dat buzna în casă şi a început să-l bată. Agresorul era chiar cel cu care avusese disputa înainte să intre live.

Tânărul a fost bătut fără milă în propria casă, unde locuia cu bunica sa. Femeia, trezită din somn, a încerat să-şi apere nepotul de furia agresorului, dar nu a reuşit. Victima a depus ulterior plângere la Poliţie.

"La data de 20 martie a.c., în jurul orei 04:00, polițiștii din cadrul Secției nr. 12 Poliție Rurală Zimnicea au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 37 de ani din comuna Viișoara cu privire la faptul că a fost agresat fizic. Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că bărbatul, în timp ce se afla la domiciliul său, ar fi fost lovit de către un tânăr de 21 de ani, din aceeași localitate, care ar fi pătruns fără drept în locuința apelantului. De asemenea, tânărul ar fi distrus telefonul mobil al persoanei vătămate. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu, lovirea sau alte violențe și distrugere, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zimnicea", informează poliţiştii, potrivit observatornews.ro.

Etichete
Comenteaza