Șofer amenințat cu pistolul în trafic. Care a fost motivul

Șofer amenințat cu pistolul în trafic. Care a fost motivul

Imagini şocante au fost filmate de camera de bord a unei maşini, pe o şosea din Dolj. 

Un şofer de 22 de ani ar fi ameninţat cu pistolul un alt conducător auto pe motiv că nu s-a dat la o parte din calea lui.

În filmuleţ se vede cum tânărul, aflat la volanul maşinii de culoare roşie, încearcă de mai multe ori să-l depăşească pe celălat şofer.

După ce reuşeşte, pune autoturismul de-a latul drumului, sare din maşină şi scoate ceea ce pare a fi un pistol. Bărbatul ameninţat se îndepărtează rapid, însă tânărul se ia după el şi îl ameninţă din nou. Când au scăpat de pericol, iubita şoferului a sunat la 112.

Poliţiştii l-au prins pe tânăr în trafic, însă, la control, n-au găsit pistolul.

Potrivit unui comunicat de duminică al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, pe data de 19 februarie, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Bucovăţ au fost sesizaţi de o femeie, de 33 de ani, din Bucureşti, cu privire la faptul că în aceeaşi zi în timp ce se deplasa pe DJ 552 cu un autoturism condus de un bărbat, din aceeaşi localitate, au fost blocaţi în trafic de o maşină condus de un tânăr şi au fost ameninţaţi cu un pistol.

„La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii care au depistat în trafic autoturismul în cauză, stabilind că la volanul acestuia se afla un tânăr de 22 de ani, din comuna Sălcuţa. Poliţiştii au efectuat controlul corporal al tânărului în cauză precum şi controlul autoturismului, nefiind găsit pistolul la care persoana vătămată face referire”, se arată în comunicatul IPJ Dolj.

Tânărul respectiv a fost dus la audieri, iar poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infractiunilor de ameninţare şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, potrivit observatornews.ro.

Etichete
Comenteaza