Sfârșit tragic pentru un tânăr de 18 ani care a vrut să ajungă preot! Băiatul a fost găsit spâzurat în curtea casei

Sfârșit tragic pentru un tânăr de 18 ani care a vrut să ajungă preot! Băiatul a fost găsit spâzurat în curtea casei
| Foto: ziareonline.ro

Un băiat în vârstă de 18 ani, din Turnu Măgurele, a fost găsit spânzurat în grădina casei sale.

Deși anchetatorii susțin că băiatul s-a sinucis, mama lui crede că acesta a fost omorât de un vecin, iar ancheta autorităților ar fi fost făcută de mântuială.

Povestea scurtei vieți a lui Mihai descrie destinul unui copil abandonat de mama naturală direct la maternitate și înfiat apoi de asistenta maternală care l-a crescut, până la vârsta la care ar fi trebuit să devină bărbat.

Cu aproape 19 ani în urmă, un copil abandonat de mamă imediat după naștere a ajuns, la vârsta de două luni, în casa Lilianei Bălțan, din satul teleormănean Coșoteni. Mamă a trei fete, femeia l-a crescut pe Mihai ca pe fiul ei natural. L-a botezat creștinește, iar după ce a împlinit vârsta de opt ani l-a înfiat și a devenit, astfel, oficial, mezinul familiei.

Liliana Bălțan a povestit, pentru Gândul, că în primele opt clase, băiatul s-a dovedit silitor la învățătură. Foarte credincios, acesta mergea des la biserica din Coșoteni, unde cânta în cor. Între timp, lăcașul de cult a devenit mănăstire, iar adolescentul s-a împrietenit cu un grup de călugări.

Decis să devină preot, a intrat, cu nota 9,75, la Seminarul Teologic „Sfântul Calinic Cernicanul” din Turnu Măgurele. Revenit acasă, Mihai a abandonat gândul de a deveni preot, după ce a ajuns la concluzia că nu are vocea potrivită. Ca urmare, a rămas pe lângă mama sa, care, între timp, devenise văduvă, iar surorile lui mai mari plecaseră la lucru, în Spania.

Pentru că îl iubea ca pe ochii din cap, Liliana Bălțan a făcut tot posibilul ca tânărul să nu ducă lipsă de nimic, fapt care, spune ea, ar fi atras atenția unui vecin trecut de 30 ani, provenit dintr-o familie foarte săracă și care este cunoscut în localitate drept o persoană agresivă, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza