S-a sinucis! Vestea șoc a momentului în România. Primele informații

S-a sinucis! Vestea șoc a momentului în România. Primele informații

O polițistă din Buzău de 36 de ani s-ar fi sinucis cu pistolul pe care îl avea în dotare. 

Un caz șocant a avut loc în Buzău, luni dimineață. O polițistă s-ar fi împușcat cu arma din dotare, în timp ce se afla la locuința personală.

Incidentul a fost semnalat luni dimineață, în jurul orei 11.00, în cartierul Dorobanți din Buzău.

UPDATE 13.00.  Poliţista avea 36 de ani și era angajată la Secţia Poliţie Rurală Mărăcineni.

La fața locului se află echipaje medicale de urgență, dar și echipaje de Poliție, informează presa locală.

În urmă cu puțin timp, surse oficiale au confirmat decesul femeii.

Conform primelor informaţii, poliţista se afla în timpul serviciului, dar incidentul a avut loc la domiciliul său din cartierul Dorobanţi din municipiul Buzău.

Reprezentanţii IPJ Buzău au confirmat incidentul pentru News.ro, precizând că ancheta este în desfăşurare.

Tot luni dimineață, un poliţist din Dej, județul Cluj, s-ar fi împuşcat, luni, cu armamentul din dotare şi a suferit leziuni grave.

"La data 31 octombrie, în jurul orei 07,50, la nivelul Poliţiei municipiului Dej a fost înregistrat un incident cu cadru. Un agent de poliţie a suferit leziuni grave, în urma folosirii armamentului. Conform primelor date, acesta s-ar fi împuşcat cu armamentul din dotare. În cauză, a fost solicitat de urgenţă, prin apel 112, un echipaj medical, pentru a-i acorda îngrijiri medicale de specialitate", se arată într-o informare a IPJ Cluj.

Potrivit sursei citate, în acest caz s-a format o echipă operativă de poliţişti specialişti, care desfăşoară activităţi de cercetare, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor în care s-a produs evenimentul, potrivit stirilekanald.ro.

Comenteaza