S-a aflat adevărul despre cazul Elodia. Cristian Cioacă a recunoscut: „Mă înşela, a trebuit să fac asta”

S-a aflat adevărul despre cazul Elodia. Cristian Cioacă a recunoscut: „Mă înşela, a trebuit să fac asta”

Cristian Cioacă a dezvăluit unele detalii despre cazul Elodia și a mărturisit ce s-a întâmplat în noaptea de 29 spre 30 august 2007. 

La acea dată, Elodia Ghinescu a fost văzută pentru ultima dată și tot atunci ar fi purtat o discuție cu soțul ei. Potrivit celor declarate de Cioacă, cei doi au discutat și au convenit cu privire la un eventual divorț.

Cristian Cioacă a fost condamnat în anul 2014 la 15 ani de închisoare pentru lovituri cauzatoare de moarte. El a fost acuzat de uciderea soției lui, chiar dacă anchetatorii nu au reuşit să găsească trupul Elodiei Ghinescu! Fostul poliţist îşi ispăşeşte acum pedeapsa în spatele gratiilor!

Cazul Elodia a ţinut ani de zile prima pagină a ziarelor din România și continuă să suscite interes! Povestea respective s-a încheiat cu condamnarea lui Cristian Cioaca pentru uciderea soţiei lui! Însă, chiar înainte să îşi afle pedeapsa, fostul poliţist a dezvăluit la Tribunalul Argeş că ştia că Elodia Ghineascu îl înşală şi ca el i-a fost infidel. Totodată, el a povestit că discutase cu soția lui şi conveniseră să divorţeze.

În noaptea când procurorii susţin că Cioacă şi-a ucis soţia, fostul polițist a spus atunci ca a fost plecat la Piteşti, la femeia cu care avea o relaţie. Cristian Cioaca a susţinut în fata magistraţilor că în 29 august 2007, a avut o singură discuţie cu Elodia Ghinescu despre posibilitatea de a divorţa. În ziua respectivă, Elodia Ghinescu a fost văzută pentru ultima dată.

„Începusem o relație și așa am considerat că este normal și firesc. Amândoi eram de acord cu divorțul, dar nu s-a discutat nimic despre partajul bunurilor. Pe 29 august am discutat singura dată cu Elodia despre un eventual divorț, asta pentru că aveam o relație cu altcineva și Elodia a fost de acord cu asta. Știam despre ea că mă înșela, dovada sunt e-mail-urile în care ea spune cu cine a fost în Dubai”, a spus Cristian Cioacă, în sala de judecată.

n celebrul dosar, procurorii au arătat în rechizitoriu că, în noaptea de 29/30 august 2007, Cristian Cioacă i-ar fi aplicat soției sale multiple lovituri în urma cărora aceasta a decedat. Oamenii legii au susținut că cei doi s-ar fi certat din cauza presupuselor relații extraconjugale ale Elodiei, iar discuțiile au degenerat violent. De asemenea, procurorii au arătat că, ulterior, Cioacă a dus trupul soției sale în cada băii, unde l-a depeşat pentru a-l putea ascunde mai ușor. Apoi, ar fi folosit o geantă de dimensiuni maripentru a transporta fragmentele de cadavru în portbagajul autoturismului și le-a ascuns într-un loc necunoscut. În sala de judecată, Cristian Cioacă a negat tot timpul că și-ar fi ucis soția.

Rechizitoriul este unul fantezist, se presupune că am omorât-o, am tranșat-o și am transportat cadavrul. Nu pot să spun nimic despre dispariția Elodiei sau despre petele de sânge. Sunt nevinovat de uciderea soției. Pe 5 septembrie, a avut loc cercetarea la fața locului. Atunci nu s-a găsit niciun stropuleț de sânge. Sângele s-a găsit în jurul orei 11.00, polițiștii m-au plimbat prin Brașov și, la întoarcere, mi s-a spus că s-au găsit urme. Nu am cum să explic petele de sânge găsite”, a mai precizat Cristian Cioacă cu privire la cazul Elodia, potrivit bzi.ro

Comenteaza