Raisa, fata ucisă de mașina poliției, NU A PLECAT dintre cei dragi! Mărturisiri tulburătoare: ”I-a zis că se vor întâlni”

Raisa, fata ucisă de mașina poliției, NU A PLECAT dintre cei dragi! Mărturisiri tulburătoare: ”I-a zis că se vor întâlni”

Raisa a fost visată de către prietena ei, la scurt timp după ce fetița omorâtă pe trecerea de pietoni, a fost condusă pe ultimul drum.
 

Nimeni și nimic nu o mai poate aduce pe micuța Raisa înapoi! Familia și apropiații sunt devastați de durere, după ce fetița a fost ucisă când traversa strada pe trecerea de pietoni cu o prietenă de-a ei. În acel moment, într-o clipă de neatenție, Raisa Nicoleta a fost lovită din plin de o mașină de poliție, la volanul căreia se afla un om al legii. 

Copila a fost condusă pe ultimul drum, sâmbătă, într-un sicriu alb înconjurat cu flori și cu jucării. În locul în care și-a dat ultima suflare, foarte mulți trecători au aprins candele, au adus flori și jucării, în memoria Raisei.

Raisa a fost visată de prietena ei, cea cu care se afla la momentul accidentului tragic. Copila și-a anunțat imediat părinții, cu privire la acest vis, care a făcut-o să se trezească cu zâmbetul pe buze. Mama Raisei a aflat de acest vis al fetiței și a ținut să vorbească despre el. Devastată de durere, mama fetiței de 11 ani, omorâtă de o mașină de Poliție, a povestit cum prietena ei a avut un vis cu ea și cu Raisa, în timp ce se jucau pe calculator.

Raisa i-ar fi făcut, în vis, o mărturisire cutremurătoare prietenei sale, căreia i-a spus că se vor întâlni. ” S-a trezit cu zâmbetul pe buze și a spus că a visat-o pe Raisa că se jucau un joc pe calculator și i-a zis că și-ar dori să se întâlnească, că se vor întâlni”, a spus mama Raisei, la o emisiune TV, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza