Raed Arafat, anunţ de ULTIMA ORĂ! Când va fi implicată România în RĂZBOI. Ţara noastră e vizată direct

Raed Arafat, anunţ de ULTIMA ORĂ! Când va fi implicată România în RĂZBOI. Ţara noastră e vizată direct
| Foto: cancan.ro

Raed Arafat le-a recomandat românilor ce ar trebuie să aibă în casă în cazul unui război.

”La acest moment, stocurile obișnuite pe care noi le-am recomandat altă dată pentru dezastre naturale rămân valabile. Pentru cutremur sau cum am recomandat pe tot parcursul anului.

La acest moment, să spunem ca să meargă lumea să se pregătească de război cred că asta a fost explicat şi altă dată… suntem o ţară membră NATO, ideea de a avea război pe teritoriul României la acest moment nu cred că o pune cineva pe masă.

Deci nu are rost să inducem panică, aşa cum a fost în ultima perioadă. A venit ştirea falsă cu benzina, după care s-a încercat cu uleiul. Din fericire, acolo informațiile au venit rapid şi oamenii nu au picat pradă acestei dezinformări”, a declarat Raed Arafat, luni, într-o conferință de presă.

Şeful Departamentului pentru Situații de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, a declarat că oamenii care locuiesc în zonele seismice ar trebui să aibă provizii de apă şi mâncare neperisabilă pentru 3-4 zile cel puţin, astfel încât comunitatea să-i poată susține pe cei care ar rămâne fără locuință în cazul unui seism, până când autoritățile se ocupă cu salvarea de vieți omenești.

Daca se întâmplă aşa ceva, referindu-se la cutremur, principalul rol al statului este salvarea de vieți si va fi concentrat pe acest lucru, a spus în repetate rânduri  Raed Arafat, potrivit cancan.ro.

Comenteaza