Prima reacție a familiei tânărului ucis de Monica Odagiu, în Capitală: „Nu cum vorbește lumea că era drogat și beat”

Prima reacție a familiei tânărului ucis de Monica Odagiu, în Capitală: „Nu cum vorbește lumea că era drogat și beat”
| Foto: wowbiz.ro

Verișorul lui Alex, tânărul mort în accidentul din Capitală, a decis să vorbească public despre incident.

Monica Odagiu se afla la volanul autoturismului personal duminică, 9 aprilie, atunci când a lovit mortal un tânăr de 33 de ani. În acest moment, oamenii legii au luat în calcul mai multe ipoteze, iar una dintre acestea este că Alex, victima, a vrut să-și pună capăt zilelor, aruncându-se în fața autoturismului actriței.

Totuși, recent, verișorul lui Alexandru a venit cu o primă reacție despre tragedie, explicând că totul a fost un accident, iar tânărul nu a vrut să se sinucidă. Totodată, aceasta a mai spus că nimeni din familia victimei nu o consideră vinovată pe Monica Odagiu.

”În primul rând nu s-a sinucis pentru că nu avea de ce. Pur și simplu s-a dezechilibrat, cum apare și pe filmare. A căzut în fața mașinii. Sâmbătă spre duminică el a ieșit cu niște prieteni. Au consumat alcool, s-au distrat până dimineață.

El la ora 14:00 intra la muncă. Nu cum vorbește lumea că era drogat și beat. Alex a fost un băiat cuminte, ascultător, respectuos, nu a făcut probleme la nimeni. Ceea ce s-a întâmplat este foarte dureros pentru noi, pentru familia lui, pentru părinții lui.

A plecat la muncă, dacă el toată noaptea a consumat alcool, vă dați seama, îi era rău. Era foarte amețit, nu era ok. A încercat să se ridice și să-și continue drumul, dar nu să se sinucidă. Monica Odagiu nu are nicio vină.”,  a declarat Dan, vărul lui Alexandru, tânărul mort, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza