O tânără de 21 de ani și-a dat foc de față cu mama ei. Fata a suferit arsuri de gradul II și III pe aproape tot corpul

O tânără de 21 de ani și-a dat foc de față cu mama ei. Fata a suferit arsuri de gradul II și III pe aproape tot corpul
| Foto: observatornews.ro

O tânără de 21 de ani din comuna Zagra, judeţul Bistriţa Năsăud și-a dat foc. Potrivit ISU, fata a suferit arsuri gradul II și III pe circa 70% din suprafața corpului.

În această noapte, echipajul de prim ajutor SMURD de la Secția de Pompieri Năsăud a fost direcționat, în jurul orei 01.00 pe raza localității Bichigiu unde, o femeie in vârstă de aproximativ 21 de ani a suferit arsuri de gradul II și III pe aproximativ 70 % suprafața corporală.

Potrivit ISU Bistrița-Năsăud, echipajul de prim ajutor a solicitat sprijinul echipajului de terapie intensivă mobilă SMURD și, împreună, au procedat la stabilizarea victimei și intubarea acesteia în vederea transportării la UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale și îngrijiri.

Polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi fac verificări pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs incidentul.

"În această dimineață, în jurul orei 01.00, a fost sesizat prin 112 faptul că o femeie și-a provocat arsuri cu combustibil. Echipajele medicale ajunse la fața locului au preluat-o și au transportat-o la spital cu răni pe aproximativ 70% din suprafața corpului.

Din primele verificări efectuate, a reieșit faptul că este vorba despre o tânăra în vârstă de 21 de ani, din localitatea Aluniș-comuna Zagra care se afla în vizită la mama ei.

Polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în cadrul căruia efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauza și împrejurările în care a avut loc evenimentul”, a transmis IPJ Bistrița-Năsăud, potrivit bistriteanul.ro, citat de observatornews.ro.

Etichete
Comenteaza