O româncă a fost găsită moartă într-o cameră de hotel din Londra. Provenea dintr-o familie respectată

O româncă a fost găsită moartă într-o cameră de hotel din Londra. Provenea dintr-o familie respectată
| Foto: gandul.ro

Adela avea doar 24 de ani și era originară din Someș Odorhei, județul Sălaj. Singură la părinți, ea locuia în capitala Angliei de mai mulţi ani.

Autorităţile britanice nu au oferit, momentan, informaţii despre modul în care tânăra şi-a pierdut viaţa. Ancheta din Londra continuă şi, cel mai probabil, la finalul acesteia urmează să se stabilească şi cauza morţii.

Vestea că Adela a fost găsită fără suflare a adus o suferinţă enormă pentru familia ei, dar şi pentru prieteni şi cei care au cunoscut-o. Pe Facebook, mama tinerei a scris un mesaj emoţionant: „Drum lin spre cer, copil frumos!

Dumnezeu sa te aibă în paza lui! Ai luat cu tine tot sufletul și toată puterea mea! M-ai lăsat atât de singură, erai tot ce aveam mai scump, dar se pare că nu putem încurca planurile Celui de sus”.

De asemenea, și o altă bună prietenă de-ale Adelei și-a luat la revedere printr-un mesaj scris pe Facebook.

„Dumnezeu te-a vrut la el! Noi te-am fi vrut aici! Să mă ierți că am plecat de lângă tine, să mă ierți că te-am certat, că nu te-am ascultat când trebuia!

Ești sora mea din altă mamă, ai fost familia mea! Iartă-mă ca nu am stat lângă tine… Azi erai aici cu noi Ela! Te iubesc și te voi iubi mereu! Îmi e greu să cred că te voi conduce pe ultimul drum! Drum lin spre îngeri frumoasa mea!”, a scris prietena Adelei, potrivit gandul.ro.

Comenteaza